Zagrobni život je lep

Zagrobni život je lep

(en: It's a Wonderful Afterlife)

Zanr: Komedija

Originalni naziv: It's a Wonderful Afterlife

Uloge: Shabana Azmi, Goldy Notay, Sendhil Ramamurthy

Režija: Gurinder Chadha

Smešten u zapadni London, film prati gospođu Seti, tipičnu majku iz Pendžaba koja opsesivno traži udvarača za svoju privlačnu, ali (avaj!) sve stariju ćerku Rupi. Iako frustrirana stalnim odbijanjem, gospođa Seti ne odustaje od svoje namere da Rupi nađe uglednog muža.

Međutim, svakom ko je odbije, priprema i služi smrtonosni kari. Iako ova majka, koja preterano štiti svoju ćerku, smatra da su njeni zločini opravdani, njena situacija skreće ka bizarnosti kada se njene žrtve vrate i obznane da mogu da se reinkarniraju tek kada njihov ubica bude mrtav.

Iako je u početku oduševljena idejom da će ponovo biti zajedno s pokojnim mužem, gospođa Seti shvata da ne može da se odjavi zauvek sve dok Rupi ne bude srećno udata. Dok policija steže obruč oko nje, duhovi ubijenih dogovaraju se da joj pomognu da nađe muža za Rupi, kako bi svi mogli da žive srećno i zadovoljno.Preuzmi film!

Triler: Zagrobni život je lep


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Zagrobni život je lep, Besplatno Zagrobni život je lep, Gledaj online It's a Wonderful Afterlife, Besplatno It's a Wonderful Afterlife
Pretraga
Starci vole da daju dobre savete, jer se tako teše što nisu u mogućnosti da budu loš primer.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi