Dok nas džekpot ne rastavi

Dok nas džekpot ne rastavi

(en: What Happens in Vegas)

Zanr: Komedija

Originalni naziv: What Happens in Vegas

Uloge: Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Rob Corddry, Lake Bell, Jason Sudeikis

Režija: Tom Vaughan

U ovoj urnebensnoj komediji divlja noć u Vegasu odvešće dvoje samaca iz Njujorka u zlokobni brak. Kameron Dijaz i Ešton Kučer su dvoje spontanih otkačenjaka koji se posle pijane noći nađu pred hitnim razvodom. Ali kada on osvoni 3 miliona dolara na slot-aparatu (ubacivši njen novčić), ovi ne-tako-srećni mladenci naći će se pred sudom – gde će im sudija naložiti da ostanu u braku šest meseci dok ne reše svoje probleme!

Dvoje stranaca, Džek i Džoj, bude se jedno pored drugog i otkrivaju da su se venčali posle bahate noći u Gradu greha i da je jedno od njih osvojilo ogroman džekpot, nakon što je igralo novčićem onog drugog. Kada sudija odbije da im poništi brak, mladenci kreću sa sve zamršenijim planovima da podriju ono drugo i prigrabe za sebe sav novac – samo da bi shvatili da su se zaljubili jedno u drugo usred međusobnog zabijanja noža u leđa. Na kraju, ono što će se desiti u „Vegasu za dvoje" može biti najveće moguće iznenađenje za sve.Preuzmi film!

Triler: Dok nas džekpot ne rastavi


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Dok nas džekpot ne rastavi, Besplatno Dok nas džekpot ne rastavi, Gledaj online What Happens in Vegas, Besplatno What Happens in Vegas
Pretraga
Bolje je naučiti nepotrebno nego ništa.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi