Sve zbog jednog dečaka

Sve zbog jednog dečaka

(en: About a Boy)

Zanr: Komedija

Originalni naziv: About a Boy

Uloge: Hugh Grant, Nicholas Hoult, Sharon Small

Režija: Chris Weitz, Paul Weitz

U ovoj romantičnoj drami sa elementima komedije, jedan londonski neženja dobiće lekcije o odrastanju i zrelosti od dvanestogodišnjeg dečaka.

Vil je tridesetogodišnji zavodnik, koji živi bezbrižno u svom moderno opremljenom stanu, pre svega zahvaljujući nasledstvu. Markus je pametan jedanaestogodišnjak kome je dosadila njegova majka Fiona koja je depresivna jer nema dečka. Njihovi putevi će se ukrstiti kada Vil, shvatajući da su samohrane majke najjednostavniji romantični poduhvat, izmisli da ima dvogodišnjeg sina i priključi se grupi koju su osnovali samohrani roditelji, a koju pohađa i Fiona.

Markus odmah otkriva Vilove namere, pa ga ucenjuje da pozove njegovu majku na sastanak. Iako odnos sa Markusom i Fionom ne ide baš glatko, Vil postepeno počinje da se otvara ljudima iz okoline. Upravo ta novootkrivena osobina biće privlačna jednoj izuzetno atraktivnoj samohranoj majci.Preuzmi film!

Triler: Sve zbog jednog dečaka


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Sve zbog jednog dečaka, Besplatno Sve zbog jednog dečaka, Gledaj online About a Boy, Besplatno About a Boy
Pretraga
Kad bi na zemlji bilo sve razumno, ne bi se ništa događalo.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi