Bliski susreti treće vrste

Bliski susreti treće vrste

(en: Close Encounters of the Third Kind)

Zanr: SF

Originalni naziv: Close Encounters of the Third Kind

Uloge: Richard Dreyfuss, François Truffaut, Teri Garr, Melinda Dillon, Bob Balaban

Režija: Steven Spielberg

Univerzalno priznat kao najbolji film svih vremena o poseti vanzamaljaca Zemlji, Bliski susreti treće vrste Stivena Spilberga je nominovan za osam nagrada Filmske akademije, a od toga je dobio nagradu za najbolji film.

Električar Roj Niri doživljava neobičan susret sa neobičnom letilicom dok je bio na terenu. Vizije koje se ponavljaju o planini podgrevaju opsesiju koja ga dovodi do tačke emotivnog sloma. U očajničkoj želji da shvati to što je iskusio, saveznika nalazi u Džilijan, samohranoj majci koja veruje da su njenog sina oteli vanzemaljci.

Dotle, grupa međunarodnih naučnika koju predvodi francuski stručnjak Klod Lakomb traži pomak u komunikaciji na relaciji ljudi - vanzemaljci. Njihova kolektivna potraga kulminira na udaljenom mestu susreta u Vajomingu u vidu događaja od nezabeleženog značaja za celokupnu ljudsku istoriju.Preuzmi film!

Triler: Bliski susreti treće vrste


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Bliski susreti treće vrste, Besplatno Bliski susreti treće vrste, Gledaj online Close Encounters of the Third Kind, Besplatno Close Encounters of the Third Kind
Pretraga
Zašto čovek mora da voli retko da bi voleo mnogo?
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi