Moli

Moli

(en: Molly)

Zanr: Komedija

Originalni naziv: Molly

Uloge: Elisabeth Shue, Aaron Eckhart, Jill Hennessy, Thomas Jane, D.W. Moffett, Elizabeth Mitchell

Režija: John Duigan

Elizabet Šu tumači glavnu ulogu u ovoj drami, lik Moli Mekej, mentalno zaostaloj ženi koja je bolesna od autizma još od najranijeg detinjstva.

Smeštena u instituciju još u trećoj godini, Moli je otpuštena u njenoj 28-oj godini i data na staranje njenom bratu Baku, koga nije videla još od svog detinjstva. I dok se Bak brine o svojoj sestri, ona je njemu gotovo potpuni stranac, pogotovo što u tom trenutku ima sasvim dovoljno problema i u svom životu.

Kada lekari kažu Baku za rizičnu eksperimentalnu operaciju koja bi mogla da izleči Moli, on da svoj pristanak. Operacija je uspešna i Moli se vraća sa srušenim emocionalnim zidovima autizma, otkrivajući da je zapravo genije. Ali intenzivna koncentracija autistične osobe je još uvek prisutna i Bak shvata da je nova Moli podjednako zahtevna kao i ona stara.

U filmu „Moli“, u sporednim ulogama pojavljuju se i D. V. Mofet, Džil Henesi i Tomas Džejn, a film je scenaristički debi Dika Kristija.Preuzmi film!

Triler: Moli


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Moli, Besplatno Moli, Gledaj online Molly, Besplatno Molly
Pretraga
U velikoj ste prednosti kada vas izaberu za predsednika države. Već sledećeg dana vaše svedočanstvo iz srednje škole postaje strogo poverljiv dokument.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi