Praznik ljubavi

Praznik ljubavi

(en: Praznik ljubavi)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Feast of Love

Uloge: Morgan Freeman, Greg Kinnear, Radha Mitchell, Billy Burke, Selma Blair, Alexa Davalos

Režija: Robert Benton

U kafedžinici u tesno povezanoj zajednici u Oregonu, lokalni profesor Hari Stivenson svedok je ljubavnih nestašluka stanovnika grada.

Uvaženi dobitnik nagrade Oskar, režiser Robert Benton, predstavlja nam kaleidoskopsku odu životu i ljubavi u svim njenim zabavnim, tužnim, seksi, šašavim, srceparajućim i napetim vidovima: Gozbu Ljubavi. U kafedžinici u tesno povezanoj zajednici u Oregonu, lokalni profesor Hari Stivenson svedok je ljubavnih nestašluka stanovnika grada.

Od čoveka koji nema sreće u ljubavi, okorelog romantičara i vlasnika kafedžinice Bredlija koji ima serijsku naviku da traži ljubav na pogrešnim mestima, uključujući i avanture sa njegovom sadašnjom ženom Ketrin; do nervoznog agenta za nekretnine Dijane, koja se uplela u vezu sa oženjenim muškarcem s kojim deli neopisivu bliskost; do lepe došljakinje Kloe, koja prkosi sudbini u romansi sa problematičnim Oskarom; do samog Harija, čija brižna žena nastoji da sruši zid tuge nakon bolnog gubitka drage osobe. ...

Svi su oni isprepleteni u priču u kojoj niko ne može da ne bude slomljen, prevaren, oduševljen i konačno obavijen neizbežnom ljubavnom čarolijom.Preuzmi film!

Triler: Praznik ljubavi


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Praznik ljubavi, Besplatno Praznik ljubavi, Gledaj online Praznik ljubavi, Besplatno Praznik ljubavi
Pretraga
Imamo pravo da se žalimo na život jedino ako od njega tražimo nemoguće.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi