Praznik ljubavi

Praznik ljubavi

(en: Praznik ljubavi)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Feast of Love

Uloge: Morgan Freeman, Greg Kinnear, Radha Mitchell, Billy Burke, Selma Blair, Alexa Davalos

Režija: Robert Benton

U kafedžinici u tesno povezanoj zajednici u Oregonu, lokalni profesor Hari Stivenson svedok je ljubavnih nestašluka stanovnika grada.

Uvaženi dobitnik nagrade Oskar, režiser Robert Benton, predstavlja nam kaleidoskopsku odu životu i ljubavi u svim njenim zabavnim, tužnim, seksi, šašavim, srceparajućim i napetim vidovima: Gozbu Ljubavi. U kafedžinici u tesno povezanoj zajednici u Oregonu, lokalni profesor Hari Stivenson svedok je ljubavnih nestašluka stanovnika grada.

Od čoveka koji nema sreće u ljubavi, okorelog romantičara i vlasnika kafedžinice Bredlija koji ima serijsku naviku da traži ljubav na pogrešnim mestima, uključujući i avanture sa njegovom sadašnjom ženom Ketrin; do nervoznog agenta za nekretnine Dijane, koja se uplela u vezu sa oženjenim muškarcem s kojim deli neopisivu bliskost; do lepe došljakinje Kloe, koja prkosi sudbini u romansi sa problematičnim Oskarom; do samog Harija, čija brižna žena nastoji da sruši zid tuge nakon bolnog gubitka drage osobe. ...

Svi su oni isprepleteni u priču u kojoj niko ne može da ne bude slomljen, prevaren, oduševljen i konačno obavijen neizbežnom ljubavnom čarolijom.Preuzmi film!

Triler: Praznik ljubavi


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Praznik ljubavi, Besplatno Praznik ljubavi, Gledaj online Praznik ljubavi, Besplatno Praznik ljubavi
Pretraga
Sve nas privlači zadovoljstvo koje nalazimo u Mocartovim delima i koje je stvarno i materijalno, kao i toplota što se krije u čaši brendija.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi