Nemilosrdni gadovi

Nemilosrdni gadovi

(en: Inglourious Basterds)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Inglourious Basterds

Uloge: Brad Pitt, Diane Kruger, Eli Roth

Režija: Quentin Tarantino

Tokom prve godine nemačke okupacije Francuske, porodicu Šošane Drajfus pogubio je nacistički pukovnik Hans Landa. Šošana jedva uspeva da preživi i pobegne u Pariz gde uzima novi identitet predstavljajući se kao vlasnik i operater bioskopa.

Za to vreme, negde u Evropi, poručnik Aldo Rejn, organizuje grupu američkih vojnika jevrejskog porekla koja treba da izvede munjevit i zastrašujuć čin odmazde. Rejnovoj brigadi, koja je u neprijateljskim redovima poznata po nadimku “Prokletnici”, pridružuje se glumica i tajni agent, Nemica Bridžet Von Hamersmark. Njihova misija je da uklone vođe Trećeg Rajha.

Sudbine se prepliću u bioskopu u kome je Šošana rešila da sprovede sopstveni plan osvete. Upotrebivši petparačko i propagandu u istoj meri, Kventin Tarantino u “Prokletnicima” prepliće ozloglašene i potlačene aktere, stvarne i preterane priče iz Drugog svetskog rata.Preuzmi film!

Triler: Nemilosrdni gadovi


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Nemilosrdni gadovi, Besplatno Nemilosrdni gadovi, Gledaj online Inglourious Basterds, Besplatno Inglourious Basterds
Pretraga
Nije mi žao što drugi kradu moje ideje nego mi je žao što nemaju svoje.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi