U igri

U igri

(en: State of Play)

Zanr: Kriminalistički

Originalni naziv: State of Play

Uloge: Russell Crowe, Rachel McAdams, Ben Affleck

Režija: Kevin Macdonald

Zgodan i pribran američki kongresmen Stiven Kolins (Ben Aflek) je budućnost svoje političke partije: Uvaženi nameštenik koji radi za predsednika komiteta koji kontroliše troškove ministarstva odbrane.

Sve oči uprte su u ovu zvezdu u usponu od koje se očekuje da se uključi i u predstojeću predsedničku trku, sve dok njegova asistentkinja i ljubavnica ne bude brutalno ubijena, a zakopane tajne isplivaju na površinu.

Mekafri ima tu sreću da je stari prijatelj i s Kolinsom i s beskompromisnom urednicom Kameron (Helen Miren), koja mu je dodelila zadatak da istraži ovaj slučaj. Dok zajedno s partnerkom Delom (Rejčel MekAdams) pokušava da otkrije identitet ubice, Mekafri upada u zaveru zataškavanja koja preti da uzdrma strukture moći nacije.

U gradu marketinških mogula i bogatih političara, otkriće jednu istinu: Kada su u pitanju milijarde, ničiji integritet, ljubav ili život nisu bezbedni.Preuzmi film!

Triler: U igri


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online U igri, Besplatno U igri, Gledaj online State of Play, Besplatno State of Play
Pretraga
Idealan film je onaj tokom kojeg gledalac veruje kako projektor iza njegove glave materijalizuje sve ono što bi on želeo da vidi.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi