Američki vukodlak u Londonu

Američki vukodlak u Londonu

(en: An American Werewolf in London)

Zanr: Horor

Originalni naziv: An American Werewolf in London

Uloge: David Naughton, Jenny Agutter, Griffin Dunne

Režija: John Landis

Dva prijatelja iz Amerike koji krstare Britanijom zalutaju u pogrešan deo zemlje i nađu se sami u vresištu. Tada ih napada čudna životinja – jednog ubija, a drugome nanosi povrede.

Dok su tumarali engleskim vresištem, ortaci sa koledža Dejvid (Dejvid Noton) i Džek (Grifin Dan) upadaju u čudan pab sa tajanstvenim vlasnikom koji ih upozorava da ne silaze s puta kada padne mrak. Nehajni prema takvom upozorenju (kao što su inače likovi u svim horor filmovima) momci odlučuju da krenu prečicom... Dejvid se budi u bolnici sa neprijatnom ranom od ugriza na ramenu, a tek preminuli i već raspadnuti Džek mu se ubrzo javlja da mu saopšti tmurne vesti da će, osim ako ne izvrši samoubistvo, Dejvid postati vukodlak čim mesec postane pun. Dejvid ne želi da veruje u tu prikazu, ali svi znaci likantropije su tu: Noći pune laveža i krvavi trag.Preuzmi film!

Triler: Američki vukodlak u Londonu


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Američki vukodlak u Londonu, Besplatno Američki vukodlak u Londonu, Gledaj online An American Werewolf in London, Besplatno An American Werewolf in London
Pretraga
Prava pravda je savest.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi