Glavna ulica

Glavna ulica

(en: Main Street (L'uomo del futuro))

Zanr: Drama

Originalni naziv: Main Street (L'uomo del futuro)

Uloge: Amber Tamblyn, Orlando Bloom, Colin Firth

Režija: John Doyle

Ruralni gradić polako odumire dok se industrija od koje je nekad živeo pretvara u prah, ostavljajući za sobom pusta skladišta svuda unaokolo. Mladi odlaze, žudeći za svetlima i uzbuđenjima obližnjih velikih gradova. Stara Džordžijana Kar (Elen Berstin), nekada bogata naslednica, a sada u podjednako nezavidnoj finanskoj situaciji kao i njene komšije, s tugom odlučuje da proda svoju kuću u kojoj je provela čitav svoj život. Ali kada se u gradu pojavi stranac – g. Gas Leroj (Kolin Firt) – sa ponudom da unajmi jedno od Džordžininih skladišta i obećava novi poslovni poduhvat koji će preokrenuti stvari, stanovnici postanu zaintrigirani i uzbuđeni. I dok prihvataju pridošlicu, on postaje umešan u njihove poslovne i lične odnose na način na koji niko od njih nije očekivao, naročito kada otkriju da ih Lirojev posao sve može dovesti u opasnost.



Preuzmi film!

Triler: Glavna ulica


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Glavna ulica, Besplatno Glavna ulica, Gledaj online Main Street (L'uomo del futuro), Besplatno Main Street (L'uomo del futuro)
Pretraga
Postoji samo jedna prava tragedija u životu žene - činjenica da je njena prava ljubav uvek njena prošlost i da je njen muž, neumitno, njena budućnost.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?







Rezultati | Sve ankete
Linkovi