Dani slave

Dani slave

(en: De-Lovely)

Zanr: Muzički

Originalni naziv: De-Lovely

Uloge: Kevin Kline, Ashley Judd, Robbie Wiliams, Jonathan Pryce, Kevin McNally

Režija: Irwin Winkler

Ova muzička drama donosi nam priču o privatnom i profesionalnom životu čuvenog kompozitora Kola Portera, u kojoj se vremešni autor priseća događaja u svom životu na probi novog mjuzikla zasnovanog na njegovoj priči. Dok Porter upoređuje beleške sa redeteljem Gejbom, ispričaće mu da se proslavio sredinom dvadesetih godina prošlog veka pišući duhovite i sofisticirane melodije za nekoliko brodvejskih mjuzikala.

Činilo se da je Porter bio zadovoljan svojim životom dok nije upoznao Lindu Tomas, prelepu Amerikanku, koja je posle razvoda otputovala u Pariz. Ona se odmah zaljubljuje u Portera, čija inteligencija i šarm predstavljaju pravo osveženje posle braka sa brutalnim suprugom. Njih dvoje otkrivaju da se jako dobro razumeju i brzo se venčavaju, bez obzira na to što je Linda svesna da je njen novi suprug homoseksualac. Ona je bila spremna da mu oprosti povremena neverstva sa muškarcima jer je za uzvrat dobijala preko potrebnu podršku.

Međutim, kako su godine prolazile a par se iz Njujorka preselio u Holivud i Porter počeo da piše kompozicije za filmove, Linda shvata da su se njih dvoje udaljili kao i to da su ljubavni izleti njenog supruga svečešći i ozbiljniji. A onda će morati da se nose i sa velikim poteškoćama. Porter je izgubio osećaj u nogama posle nesreće prilikom jahanja a Linda je obolela od raka...Preuzmi film!

Triler: Dani slave


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Dani slave, Besplatno Dani slave, Gledaj online De-Lovely, Besplatno De-Lovely
Pretraga
Rad stvara mnogo više sreće nego oprez.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi