Zli poručnik

Zli poručnik

(en: Bad Lieutenant)

Zanr: Kriminalistički

Originalni naziv: Bad Lieutenant

Uloge: Harvey Keitel, Victor Argo, Paul Calderon

Režija: Abel Ferrara

Grubi njujorški policajac je na mestu zločina prilikom uviđaja. Pred očima kolega bezuspešno pokuša da ukrade kokain, a takve stvari mu ni inače nisu strane. Sklon je korupciji, narkomaniji, nemoralu i kocki, a sa lokalnim dilerima trguje drogom. Jedva da se uspeva kontrolisati prilikom hapšenja, a devojke zaustavljene zbog prebrze vožnje seksualno napastvuje.

Supruga mu sa majkom i četvoro dece jedva spaja kraj sa krajem, a on nekontrolisano troši novac na klađenje. Loše procene u sportskim opkladama uvalile su ga u dug od trideset hiljada dolara prema lokalnim kamatarima. Iako se čini da ga više ništa ne može uzdrmati, slučaj silovanja katoličke časne sestre u španskom Harlemu duboko ga potrese.

Iako je poručnik vernik, njegov moto je 'oko za oko, zub za zub' pa ne može shvatiti kako u časnoj sestri nema nimalo gorčine, besa niti želje za osvetom. Ona spremno oprašta silovateljima i želi im pomoći te se moli za njihov spas. Takav način razmišljanja duboko ga dirne i nagna na samopreispitivanje.Preuzmi film!

Triler: Zli poručnik


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Zli poručnik, Besplatno Zli poručnik, Gledaj online Bad Lieutenant, Besplatno Bad Lieutenant
Pretraga
Dok sam jedne zime snimala film u Engleskoj, bilo je toliko hladno da se zamalo nisam udala.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi