Otimači zamenjenog kovčega

Otimači zamenjenog kovčega

(en: Funny Money)

Zanr: Komedija

Originalni naziv: Funny Money

Uloge: Chevy Chase, Penelope Ann Miller, Armand Assante, Christopher McDonald, Robert Loggia

Režija: Leslie Greif

Lesli Grif režirao je ovu filmsku adaptaciju pozorišnog dela Reja Kunija, farsu koja se zasniva na zameni identiteta. Čevi Čejs je Henri Perkins, sredovečni menadžer u fabrici koja proizvodi veštačko voće.

Njegova supruga Kerol je skulptor i mnogo više domaćica, koja baš kao i njen suprugu, živi dosadnim životom. Putujući do kuće gde ga očekuje rođendanska žurka iznenađenja, Henri slučajno zameni torbe sa ruskim mafijašem.

Kada u lokalnom baru otvori kofer otkriva da u njemu ima pet miliona dolara. On odlazi kući i pokušava da kupi dve karte za Barselonu, kako bi on i Kerol mogli što brže da odu iz zemlje sa novcem. Međutim, pojavljuje se detektiv Đenero, kome je Henri bio sumnjiv još u baru. Zato Perkinsovi, zajedno sa svojim prijateljima Vikom i Đinom Džonson, smišljaju plan da prevare detektiva.

Međutim, neće sve ići onako kako su planirali jer se Kerol napije, a na tragu su im i detektiv iz odeljenja za ubistva, čuvena galeristkinja, Henrijev šef, frustrirani komičar i taksista, a iznenada se pojavljuju još dva identična kofera...Preuzmi film!

Triler: Otimači zamenjenog kovčega


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Otimači zamenjenog kovčega, Besplatno Otimači zamenjenog kovčega, Gledaj online Funny Money, Besplatno Funny Money
Pretraga
Vedrome se i svet čini vedrim.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi