Ubistvena farma

Ubistvena farma

(en: Tannöd (The Murder Farm ))

Zanr: Kriminalistički

Originalni naziv: Tannöd (The Murder Farm )

Uloge: Volker Bruch, Gundi Ellert, Julia Jentsch, Monica Bleibtreu, Filip Peeters

Režija: Bettina Oberli

Mlada Katrin se vraća u seoce u kojem je rođena da bi sahranila majku koju je jedva poznavala. Delić po delić, saznaje detalje surovog ubistva čitave porodice na obližnjoj farmi. Sećanja na ubistvo su i dalje živa.

Duboko u tamnoj borovoj šumi leži napuštena farma na kojoj se odigralo ubistvo. Baš tu je čitava porodica Daner, uključujući i njihovu decu i novog slugu, brutalno pobijena sekirom. Niko u selu nije čuo, ni video ništa, a ipak niko nije začuđen: Stari Daner je bio tiranin i mizantrop koji se posvađao sa svima u selu; njegova duboko religiozna žena nije razgovarala ni sa kim; a neki su čak i pričali da je stari Daner bio otac dece svoje kćeri Barbare... Dve godine kasnije, kada se 26-ogodišnja bolničarka Katrin pojavi u selu, ubica još nije pronađen. Ona će ubrzo otkriti da ispod gusto upredene mreže laži i tišine leži duboki osećaj krivice u selu i shvata da ovaj slučaj ima mnogo više veze sa njom nego što je ona to spremna da prizna...Preuzmi film!

Triler: Ubistvena farma


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Ubistvena farma, Besplatno Ubistvena farma, Gledaj online Tannöd (The Murder Farm ), Besplatno Tannöd (The Murder Farm )
Pretraga
Utelovljenje stvara osamljenje, osamljenje stvara različitost, različitost stvara upoređivanje, upoređivanje stvara nemir, nemir stvara čuđenje, čuđenje stvara divljenje, divljenje pak čežnju za promenom i spajanjem.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi