More snova

More snova

(en: Sea of Dreams)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Sea of Dreams

Uloge: Johnathon Schaech, Sendi Bar, Angélica María

Režija: José Pepe Bojórquez

U selu pored mora, punom romantike, čuda i misterije živi devojka po imenu Grecija, koja je čuvena po svojoj opasnoj lepoti - lepoti u koju se čak i more zaljubilo. U davnoj prošlosti, Grecijini roditelji su nesrećno izgubili život u moru, ali mlada Grecija je ostala nepovređena. Živeći sa bakom koja je podiže, Grecija izrasta u prelepu mladu ženu. Ona ubrzo postaje predmet ljubavi dvojice braće, Bendžamina i Sebastiana.

Kada se Bendžamin utopi pod misterioznim okolnostima, Greciju ljudi u gradu, predvođeni Tomasom, gledaju sa strahom, jer veruju da je ukleta.

Sebastian ne veruje u tu kletvu i on i Grecija se još dublje zaljubljuju. Ali Sebastian je razapet - ako bi sledio svoje srce i ljubav prema Greciji, to bi značilo izdaju majke, koja mu brani da se oženi Grecijom.

Jednog dana, u grad dolazi fotograf Marčelo i odmah ostaje opčinjen Grecijinom lepotom i životnim duhom. Marčelovo bezuslovno prihvatanje Grecije dopire do njenog srca i navodi je da preispita svet oko sebe - da li treba da nastavi da čeka da se Sebastian oslobodi uticaja svoje majke ili da sebi dozvoli da se zaljubi u Marčela? I da li će joj more dozvoliti da sprovede u delo bilo koji od ta dva izbora?Preuzmi film!

Triler: More snova


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online More snova, Besplatno More snova, Gledaj online Sea of Dreams, Besplatno Sea of Dreams
Pretraga
Uradimo ili umrimo!
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi