Čanking ekspres

Čanking ekspres

(en: Chung Hing sam lam (Chungking Express))

Zanr: Komedija

Originalni naziv: Chung Hing sam lam (Chungking Express)

Uloge: Brigitte Lin, Takeshi Kaneshiro, Tony Leung Chiu Wai

Režija: Kar Wai Wong

Film počinje u noći između 30. aprila i 1. maja u Čangking hausu, zamršenom komercijalnom kompleksu u Hong Kongu. Kineskinja sa plavom perikom pokušava da sakrije nešto heroina u stvari grupe Pakistanaca unajmljenih da iznesu drogu iz zemlje. 1. maj je istovremeno i kraj meseca u kojem je policajca broj 223 ostavila njegova devojka. Zakleo se da će da se zaljubi u prvu devojku koja tog dana prođe kroz ta vrata: Ispostaviće se da je to plavokosa devojka koja diluje drogu... U restoranu brze hrane, Fej sluša pesmu „California Dreaming“. Drugi policajac, redovna mušterija, upravo je ostao bez devojke, koja je ostavila ključ od njegovog stana u restoranu. Fej uzima ključ i potajno ulazi u njegov stan, gde počinje da menja njegov red.Preuzmi film!

Triler: Čanking ekspres


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Čanking ekspres, Besplatno Čanking ekspres, Gledaj online Chung Hing sam lam (Chungking Express), Besplatno Chung Hing sam lam (Chungking Express)
Pretraga
Kada se čovek upita šta je akcija, može da zaključi samo to da nije čovek od akcije. Akcija je manjak ravnoteže. Da biste stupili u akciju, morate da se ponašate kao ludak. Razuman i osećajan čovek zadovoljava se razmišljanjem.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi