Ulica Bejker

Ulica Bejker

(en: The Bank Job)

Zanr: Kriminalistički

Originalni naziv: The Bank Job

Uloge: Jason Statham, Saffron Burrows, Stephen Campbell Moore, Daniel Mays, James Faulkner

Režija: Roger Donaldson

Martin odaje Teriju kako da opljačka potpuno bezbednu banku u ulici Bejker u Londonu. Upućuje ga na odaju sa depozitnim sefovima u kojima se nalazi nakit i novac u vrednosti od nekoliko miliona. Ali Teri i njegova ekipa ne znaju da sefovi sadrže i blago prljavih tajni – tajni koje će ih uvući u smrtonosnu mrežu korupcije i skandala.

Džejson Stetam i Safron Berouz igraju glavne uloge u filmu reditelja Rodžera Donaldsona, koji govori od istinitoj pljački banke koja se odigrala 1971. godine u Londonu – pljačke koja je zbunila vlasti i fascinirala javnost. Teri Leder (Stetam) je mali prodavac kola koji pokušava da za sobom ostavi svoju sumnjivu prošlost i zasnuje porodicu. Iako nikada nije bio uključen u neki veći zločin, nije baš tip koji je čitavog svog života živeo ispravno. Martin Lav (Berouz) je prelepi model iz kraja u kojem je Teri nekada živeo i koja zna da njen bivši komšija nije nikakav anđeo. Kada Martina predloži bezbedan plan za pljačku banke u ulici Bejker, Teri odmah prepozna opasnost, ali shvata da mu to može biti životna prilika. Kako operacija počne da se odvija, snalažljiva ekipa lopova probija svoj put do odaje sa deponovanim sefovima u Lojd banci u Merlibounu, i brzo uzima čitave gomile novca i neprocenjivih dragulja.

Ali iako su znali da kutije sadrže milione u novu i draguljima, nisu shvatali da takođe sadrže i tajne u koje su uključeni svi – od vrhova londonskog podzemlja, do moćnih političara, pa čak i kraljevske porodice. Iako bi se o zločinu pisalo nekoliko dana na naslovnim stranama, intervencija vlade sprečava bilo kakvo izveštavanje o zločinu. Da li je moguće da su najčuveniji pljačkaši banke u skorijoj istoriji u stvari najneviniji ljudi u tom čitavom skandaloznom zločinu?Preuzmi film!

Triler: Ulica Bejker


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Ulica Bejker, Besplatno Ulica Bejker, Gledaj online The Bank Job, Besplatno The Bank Job
Pretraga
Skrivena harmonija bolja je od očigledne.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi