Milk

Milk

(en: Milk)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Milk

Uloge: Sean Penn, Emile Hirsch, Josh Brolin, Diego Luna, James Franco, Alison Pill

Režija: Gus Van Sant

Harvi Milk izabran je za zastupnika u gradskom odboru San Franciska 1977. To ne bi bilo neobično da Harvi tako nije postao prvi političar homoseksualne orijentacije koga su izabrali američki građani. On nikada nije skrivao svoju seksualnost, pa njegova pobeda na izborima nije značila samo poboljšanje za zajednicu homoseksualaca u tom gradu, već je Harvi odlučio da bez ikakvih predrasuda pomaže svima kojima je to potrebno.

Brinuo je o svima, od starijih građana, pa sve do običnih radnika i uspeo da da primer predanog borca za ljudska prava. Njegov rad, trud i zalaganje za građane nisu prošli neprimećeni. Pre iznenadne smrti, 1978. godine, postao je pravi američki heroj.
Radnja filma prati poslednjih osam godina Harvijevog života, počevši od njegovog četrdesetog rođendana. Živeo je u Njujorku sa svojim partnerom i ljubavnikom Skotom Smitom. Njih dvojica odlučuju da je vreme za promenu i sele se u San Francisko.

Po dolasku otvaraju prodavnicu u centru radničkog dela grada. Inspirisan novom okolinom, Harvi će iznenaditi Skota, ali i samog sebe kada odluči da uđe u političke vode. On polako počinje da radi na svojoj političkoj reputaciji, a veštim i zabavnim načinom govora uspeva da privuče pažnju građana. Uskoro dobija i svoju prvu političku funkciju i počinje saradnju sa Denom Vajtom, što će se pokazati kao pravi izazov.Preuzmi film!

Triler: Milk


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Milk, Besplatno Milk, Gledaj online Milk, Besplatno Milk
Pretraga
Svakoga dana ćutanje žanje svoje žrtve. Ćutanje je smrtonosna bolest.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi