Poslednja kuća sa leve strane

Poslednja kuća sa leve strane

(en: The Last House on the Left)

Zanr: Drama

Originalni naziv: The Last House on the Left

Uloge: Garret Dillahunt, Monica Potter, Tony Goldwyn

Režija: Dennis Iliadis

Posle brutalnog napada na dve mlade žene, banda koju predvodi odbegli zatvorenik, nalazi utočište u kući čiji su vlasnici roditelji jedne od dve žrtve – roditelji koji smišljaju sve suroviju taktiku da se osvete.

Ova priča istražuje koliko su daleko dvoje običnih ljudi spremni da odu da se osvete sociopatama koji su povredili njihovo dete. U noći kada su stigle u usamljenu kuću na jezeru Kolingvud, Mari i njenu prijateljicu Pejdž otima odbegli zatvorenik i psihopata Krug i njegova ekipa – poremećena devojka Sejdi, brat sadista Frensis i nemoćni sin Džastin.

Na smrt prestravljenoj Mari jedina nada da preživi je da se vrati kod svojih roditelja Džona i Eme. Na nesreću, njeni napadači ne znajući pronalaze utočište upravo na jedinom mestu gde bi ona mogla da bude na sigurnom.

Kada Marini roditelji otkriju detaje ove strašne priče, učiniće sve da troje stranaca proklinju dan kada su došli u njihovu kuću.Preuzmi film!

Triler: Poslednja kuća sa leve strane


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Poslednja kuća sa leve strane, Besplatno Poslednja kuća sa leve strane, Gledaj online The Last House on the Left, Besplatno The Last House on the Left
Pretraga
Da bi spoznao pravu radost, moraš imati nekoga s kim ćeš je podeliti.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi