Pink studija

Pink studija

(en: Sherlock - A Study in Pink)

Zanr: Kriminalistički

Originalni naziv: Sherlock - A Study in Pink

Uloge: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Rupert Graves, Una Stubbs, Loo Brealey

Režija: Paul McGuigan

Modernizovane avanture kontroverznog detektiva Šerloka Holmsa, koji je ponikao u mašti škotskog autora Artura Konana Dojla, tokom decembra, četvrtkom, na Prvom programu RTS-a. Tri epizode mini-serije, u visokobudžetnoj produkciji Bi-Bi-Sija, donose nove priče o najslavnijem stanovniku Ulice Bejker.
U modernizovanoj verziji detektivskih avantura Šerloka Holmsa, radnja je smeštena u London s početka 21. veka. U prvom filmu mini-serije koji nosi naziv Pink studija, policija istražuje smrt nekoliko ljudi za koje se veruje da su počinili samoubistvo, tako što su popili otrovnu pilulu.
Međutim, kako ne mogu da reše misteriozne slučajeve, obraćaju se za pomoć Šerloku Holmsu, koji zaključuje da postoje različiti elementi koji ukazuju na serijskog ubicu.
Holms i Džon Votson ubrzo odlaze u Ulicu Bejker, da bi nastavili da rade na tom slučaju i ubrzo otkrivaju detalje koje niko nije mogao ni da sluti.
Sve žrtve ubijene su igrajući opasnu igru ruskog ruleta sa otrovnim pilulama, među kojima je jedna bila sasvim bezopasna, a druga smrtonosna.Preuzmi film!

Triler: Pink studija


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Pink studija, Besplatno Pink studija, Gledaj online Sherlock - A Study in Pink, Besplatno Sherlock - A Study in Pink
Pretraga
Želja i ljubav krila su za velika dela.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi