Pakleni plan družine čudaka

Pakleni plan družine čudaka

(en: Micmacs a tire-larigot)

Zanr: Komedija

Originalni naziv: Micmacs a tire-larigot

Uloge: Dany Boon, André Dussollier and Nicolas Marié

Režija: Jean-Pierre Jeunet

Prvo eksplozija rudnika u marokanskoj pustinji, a onda metak koji je zauvek ostao smešten u njegovom mozgu… Bazil baš nema sreće sa oružjem. Zbog prvog događaja ostao je siroče, a zbog drugog može da umre iznenada, svakog časa.

Po izlasku iz bolnice, Bazil ostaje bez doma. Ali, sudbina je htela da ovog nežnog sanjara bujne mašte prihvati banda prkosnih skitnica čije su želje i talenti koliko različiti toliko i iznenađujući. Remington, Kalkulator, Baster, Slamer, Elastična devojka, Sićušni Pit i Mama Čau, žive u pravoj pravcatoj Alibabinoj pećini.

Jednog dana, prolazeći pored dve ogromne zgrade, Bazil prepoznaje oznake proizvođača oružja koji je prouzrokovao njegove nevolje. Uz pomoć svoje verne bande otkačenih prijatelja, on kreće u osvetu.

Kao otpadnici u borbi protiv industrijskog diva, ova banda oživljava borbu Davida i Golijata sa maštovitočću i domišljatošću dostojnom Bastera Kitona.Preuzmi film!

Triler: Pakleni plan družine čudaka


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Pakleni plan družine čudaka, Besplatno Pakleni plan družine čudaka, Gledaj online Micmacs a tire-larigot, Besplatno Micmacs a tire-larigot
Pretraga
Žena stoji kao kapija na ulazu i izlazu ovoga sveta.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi