Bibi čarobnica i tajna plavih snova

Bibi čarobnica i tajna plavih snova

(en: Bibi Blocksberg und das Geheimnis)

Zanr: Dečiji

Originalni naziv: Bibi Blocksberg und das Geheimnis

Uloge: Sidonie von Krosigk, Marie-Louise Stahl, Corinna Harfouch, Katja Riemann

Režija: Franziska Buch

Neka vas Bibi uvede u svet magije, veštica i začaranih likova iz bajki. Krenite u potragu i doživite uzbudljivu avanturu s devojčicom koja ima moći da pobedi zlu vešticu.

Bibi čarobnica provodi previše vremena baveći se magijom, a daleko manje učeći školu. Kako je dobila najnižu ocenu iz matematike, prisiljena je da provede leto u zamku Altenberg, "samo rad - bez igre" školu internat.

Direktor internata je čudak koji pokušava da reši misteriju Altenberga, a Bibi, čuvši bajku o čudotvornoj moći sova, i sama kreće u istraživanje pećina Altenberg. Međutim, još neko zna za magične moći plavih sova:

Bibin iskonski neprijatelj - veštica Rabija fon Kacenštajn, koja je sa svojom mačkom Maribor pobegla od služenja petogodišnje kazne zatvora. Tiho i zlonamerno, prišunjala se Blokbergovima, porodici koju strasno mrzi.Preuzmi film!

Triler: Bibi čarobnica i tajna plavih snova


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Bibi čarobnica i tajna plavih snova, Besplatno Bibi čarobnica i tajna plavih snova, Gledaj online Bibi Blocksberg und das Geheimnis, Besplatno Bibi Blocksberg und das Geheimnis
Pretraga
Prvo si čovek u senci, zatim si čovek sa senkom, najzad si senka od čoveka.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi