Bibi čarobnica i tajna plavih snova

Bibi čarobnica i tajna plavih snova

(en: Bibi Blocksberg und das Geheimnis)

Zanr: Dečiji

Originalni naziv: Bibi Blocksberg und das Geheimnis

Uloge: Sidonie von Krosigk, Marie-Louise Stahl, Corinna Harfouch, Katja Riemann

Režija: Franziska Buch

Neka vas Bibi uvede u svet magije, veštica i začaranih likova iz bajki. Krenite u potragu i doživite uzbudljivu avanturu s devojčicom koja ima moći da pobedi zlu vešticu.

Bibi čarobnica provodi previše vremena baveći se magijom, a daleko manje učeći školu. Kako je dobila najnižu ocenu iz matematike, prisiljena je da provede leto u zamku Altenberg, "samo rad - bez igre" školu internat.

Direktor internata je čudak koji pokušava da reši misteriju Altenberga, a Bibi, čuvši bajku o čudotvornoj moći sova, i sama kreće u istraživanje pećina Altenberg. Međutim, još neko zna za magične moći plavih sova:

Bibin iskonski neprijatelj - veštica Rabija fon Kacenštajn, koja je sa svojom mačkom Maribor pobegla od služenja petogodišnje kazne zatvora. Tiho i zlonamerno, prišunjala se Blokbergovima, porodici koju strasno mrzi.Preuzmi film!

Triler: Bibi čarobnica i tajna plavih snova


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Bibi čarobnica i tajna plavih snova, Besplatno Bibi čarobnica i tajna plavih snova, Gledaj online Bibi Blocksberg und das Geheimnis, Besplatno Bibi Blocksberg und das Geheimnis
Pretraga
Slabići ne mogu biti iskreni.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi