Strava u ulici Brestova

Strava u ulici Brestova

(en: A Nightmare on Elm Street)

Zanr: Horor

Originalni naziv: A Nightmare on Elm Street

Uloge: Jackie Earle Haley, Rooney Mara, Kyle Gallner

Režija: Samuel Bayer

Nensi, Kris, Kventin, Džes i Din žive u Ulici brestova. Noću svi imaju isti san – o istom čoveku koji nosi pocepani crveno-zeleni prugasti džemper, istrošeni šešir koji dopola skirva njegovo izobličeno lice i baštenske rukavice s noževima umesto prstiju. I svi čuju iste zastrašujuće glasove.

Jednog po jednog, on ih zastrašuje u zakrivljenim hodnicima njihovih snova, gde on postavlja pravila, a jedini izlaz je da se probude. Ali kada jedno od njih umre nasilnom smrću, ubrzo shvataju da im se ono što sanjaju dešava i u stvarnosti i da je jedini način da prežive – da ostanu budni.

Četvoro preživelih prijatelja udružuju se u pokušaju da otkriju kako su postali deo ove mračne bajke u kojoj ih progoni ovaj mračni čovek. Praktično bez trenutka sna, oni se bore da razumeju zašto oni, zašto baš sada i šta im to njihovi roditelji nisu rekli.

U njihovoj prošlosti je zakopan dug koji je stigao na naplatu, a da bi se spasili, moraće da urone u um jedne od najizopačenijih noćnih mora ikada – Fredija Krugera.Preuzmi film!

Triler: Strava u ulici Brestova


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Strava u ulici Brestova, Besplatno Strava u ulici Brestova, Gledaj online A Nightmare on Elm Street, Besplatno A Nightmare on Elm Street
Pretraga
Nikad ne dozvolite da vas osećaj moralnosti ometa u donošenju pravih odluka.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi