Ko je Klark Rokfeler?

Ko je Klark Rokfeler?

(en: Who Is Clark Rockefeller?)

Zanr: Kriminalistički

Originalni naziv: Who Is Clark Rockefeller?

Uloge: Eric McCormack, Sherry Stringfield, Emily Alyn Lind

Režija: Mikael Salomon

Godine 1979, nemački prevarant Kristijan Karl Gerhartsrajter stiže u Sjedinjene Države kao deo razmene studenata. Gerhartsrajter se predstavlja pod raznim lažnim imenima i zanimanjima – od radio voditelja do savetnika Pentagona.

Ubrzo postaje deo bostonskog uglednog društva i čitavu deceniju se predstavlja kao Klark Rokfeler, naslednik čuvene porodice. Ova prevara smatra se najdužom u istoriji FBI-ja.

Na kraju se venčava Sandrom Bos, milionerom sa harvardskim doktoratom i partnerom u prestižnoj savetodavnoj kompaniji „Mekinsi i kompanija“. Nakon što u razvodu izgubi starateljstvo nad kćekom, Gerhartsrajter otima devojčicu tokom nadgledane posete. Otmica privlači pažnju čitave javnosti i dovodi do razotkrivanja njegovog pravog identiteta.

Na suđenju, Gerhartsrajter je osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu zbog otmice.Preuzmi film!

Triler: Ko je Klark Rokfeler?


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Ko je Klark Rokfeler?, Besplatno Ko je Klark Rokfeler?, Gledaj online Who Is Clark Rockefeller?, Besplatno Who Is Clark Rockefeller?
Pretraga
Ko mrzi žene, on je zapravo prema njima galantniji od onoga ko ih voli; prvi ih, naime, smatra nesavladivima, dok se drugi još nada da će sa njima izaći na kraj.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi