Tinejdžerski paparaco

Tinejdžerski paparaco

(en: Teenage Paparazzo)

Zanr: Dokumentarni

Originalni naziv: Teenage Paparazzo

Uloge: Alec Baldwin, Lewis Black, Noam Chomsky

Režija: Adrian Grenier

Jedne noći u Los Anđelesu, Adrijan Grenijer, zvezda HBO serije „Pratnja“ sreo je 14-ogodišnjeg paparaca, Ostina Visčedika. Zapanjen i inspirisan tim brbljivim tinejdžerom, brzim na okidaču foto-aparata, Grenijer odlučuje da ga snimi.

Film „Tinejdžerski paparaco“ dokumentuje istinitu priču o odnosu 14-ogodišnjeg paparaca (Ostin Visčedik) i Adrijana Grenijera, zvezde HBO serije „Pratnja“. Inspirisan slučajnim susretom sa Visčedikom tokom večernjeg izlaska, Grenijer (koji je ranije već režirao dokumentarni film „Shot in a Dark“) odlučuje da, za promenu, okrene kameru prema paparacima u pokušaju da dokumentuje ovaj jednistveni tinejdžerski svet. Ali ovaj glumac i reditelj ubrzo će shvatiti da se čitav ovaj projekat preokreće u lični izazov, kako Grenijer postaje prinuđen da preuzme odgovornost za sosptveni uticaj na život teme svog filma. I dok se Visčedik potčinjava privlačnosti slave, Grenijer pokušava da shvati šta je to što tu privlačnost čini toliko moćnom – nadajući se da će Ostin i on uspeti da nađu nešto mnogo vrednije od odnosa međusobne eksploatacije koja trenutno postoji između njih. Ovaj film beleži živu priču o njihovom odnosu, koristeći intervjue sa različitim ljudima koji razumeju i koristi i posledice medijske izloženosti – od psihologa i istoričara do slavnih ličnosti (uključujući i Meta Dejmona, Evu Longoriju, Paris Hilton, Aleka Boldvina i Vupi Goldberg), kao i kritičare, obožavaoce, blogere, izdavače i novinare tabloida. Grenijer uspeva da nam pruži intimni osvrt na paparace i kulturu slavnih kojoj služe – kao i na način na koji to utiče na ovog posebnog tinejdžera i njegovu porodicu.Preuzmi film!

Triler: Tinejdžerski paparaco


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Tinejdžerski paparaco, Besplatno Tinejdžerski paparaco, Gledaj online Teenage Paparazzo, Besplatno Teenage Paparazzo
Pretraga
Svet je pozornica, ali su uloge u komadu loše podeljene.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi