Tinejdžerski paparaco

Tinejdžerski paparaco

(en: Teenage Paparazzo)

Zanr: Dokumentarni

Originalni naziv: Teenage Paparazzo

Uloge: Alec Baldwin, Lewis Black, Noam Chomsky

Režija: Adrian Grenier

Jedne noći u Los Anđelesu, Adrijan Grenijer, zvezda HBO serije „Pratnja“ sreo je 14-ogodišnjeg paparaca, Ostina Visčedika. Zapanjen i inspirisan tim brbljivim tinejdžerom, brzim na okidaču foto-aparata, Grenijer odlučuje da ga snimi.

Film „Tinejdžerski paparaco“ dokumentuje istinitu priču o odnosu 14-ogodišnjeg paparaca (Ostin Visčedik) i Adrijana Grenijera, zvezde HBO serije „Pratnja“. Inspirisan slučajnim susretom sa Visčedikom tokom večernjeg izlaska, Grenijer (koji je ranije već režirao dokumentarni film „Shot in a Dark“) odlučuje da, za promenu, okrene kameru prema paparacima u pokušaju da dokumentuje ovaj jednistveni tinejdžerski svet. Ali ovaj glumac i reditelj ubrzo će shvatiti da se čitav ovaj projekat preokreće u lični izazov, kako Grenijer postaje prinuđen da preuzme odgovornost za sosptveni uticaj na život teme svog filma. I dok se Visčedik potčinjava privlačnosti slave, Grenijer pokušava da shvati šta je to što tu privlačnost čini toliko moćnom – nadajući se da će Ostin i on uspeti da nađu nešto mnogo vrednije od odnosa međusobne eksploatacije koja trenutno postoji između njih. Ovaj film beleži živu priču o njihovom odnosu, koristeći intervjue sa različitim ljudima koji razumeju i koristi i posledice medijske izloženosti – od psihologa i istoričara do slavnih ličnosti (uključujući i Meta Dejmona, Evu Longoriju, Paris Hilton, Aleka Boldvina i Vupi Goldberg), kao i kritičare, obožavaoce, blogere, izdavače i novinare tabloida. Grenijer uspeva da nam pruži intimni osvrt na paparace i kulturu slavnih kojoj služe – kao i na način na koji to utiče na ovog posebnog tinejdžera i njegovu porodicu.Preuzmi film!

Triler: Tinejdžerski paparaco


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Tinejdžerski paparaco, Besplatno Tinejdžerski paparaco, Gledaj online Teenage Paparazzo, Besplatno Teenage Paparazzo
Pretraga
Lepota će spasti ovaj svet.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi