Web adresar

Zašto dodati web sajt u A2-Soft.Com Web adresar? U najvećem broju slučaja, nakon postavljaja web sajta na Internet, među prvim koracima je upisivanje web sajta na što veći broj web adresara. Web adresari predstavljaju jedan od veoma efikasnih vidova besplatnog reklamiranja web sajta, obezbeđujući posetioce za duži vremenski period.

BalkanBoard.com

BalkanBoard.com forum je zamišljen kao zajednički forum sajtova koji nemaju neki jak sopstveni forum i na taj način omoguće svojim posjetiocima jednu kvalitetnu uslugu. Svaki partner sajt dobija svoj podforum ili forum na BalkanBoard.com, a njegov administrator dobija status moderatora na našem forumu. Cilj nam je da obogatimo internet prezentaciju dosta sajtova na Balkanu i svijetu kao i mogućnost reklamiranja istih preko BalkanBoard.com foruma. Tražimo moderatore za sve zemlje gdje žive Balkanci, da izveštavaju iz tih zemalja i ujedno pruže korisne informacije svim Balkancima koji tu žive, kao i svim posjetiocima foruma. Svi partner sajtovi imaju mogućnost koristenja Hosting usluga na našim serverima po izuzetno povoljnim cijenama, koje nemaju konkurenciju na Balkanu.

Da bi postali naš partner sajt i koristili sve usluge koje vam pružamo, pišite na info@balkanboard.com ili pošaljite privatnu poruku navigatoru, preko foruma.

Postavio: Dražen
http://balkanboard.com
Pretraga
Ljubav radije umre nego da životari.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi