Web adresar

Zašto dodati web sajt u A2-Soft.Com Web adresar? U najvećem broju slučaja, nakon postavljaja web sajta na Internet, među prvim koracima je upisivanje web sajta na što veći broj web adresara. Web adresari predstavljaju jedan od veoma efikasnih vidova besplatnog reklamiranja web sajta, obezbeđujući posetioce za duži vremenski period.

Jajce-Forum

Jajce Forum je novi forum na net-u koji je tek poceo s radom, forum je za svu raju na net-u nije vazno gdje se nalazite,koje ste nacionalnosti i sl.prijavite se i budite clan forum zajednice,ovaj forum je tek poceo s radom pa zato recite prijatelju za ovaj forum kako bi bilo vise clanova time bi forum bio kvalitetniji.

Kao registrovani clan mozete postat vasa pitanja,obavjesti,Ako mislite da treba dodat neku opciju ili kategoriju to mozete prijaviti adminu i time sami ucestvojete u razvoju foruma...na forumu mozete koristit privatne poruke ciji index je 100...Uskoro ce se povecat na 1000...Ako budete aktivni na forum-u mozete postat moderator ili cak administrator...Takodzer na forum-u mozete koristiti besplatni servis za razmjenu linkova.

Postavio: Almir
http://jajceforum.blogger.ba
Pretraga
Patnjama se mudrost stiče.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi