Mirisi za dobro raspoloženje

Culo mirisa je zaslužno za mnoga osecanja: budi uspomene, opušta ili daje energiju. Drugim recima, ako vaše telo opuštanje poveže sa mirisom lavande na primer, nece vam biti teško da se opustite i odmorite cim osetite taj miris. Znajte da aromaterapija ne služi samo za opuštanje. Etericna ulja imaju umirujuce, osvežavajuce i stimulativno delovanje.
Bosiljak - otvara apetit
Smanjuje želudacne tegobe, a caj od bosiljka je veoma delotvoran protiv depresije. Udišite miris svaki put kada želite da otvorite apetit i obavezno nakon prehlade ili gripa.

Lavanda - za slatke snove
Slatkasti miris ublažava stres, a dobar je za opuštanje i spavanje. Kad god vas uhvati nesanica, napravite kupku sa gelom i uljem od lavande. Deluje sigurno!

Narandža - daje vitalnost
Osvežava i stimuliše. Bori se protiv zadržavanja tecnosti u organizmu i popravlja raspoloženje. Kada god vam je potreban dodatni podsticaj za dobru atmosferu ili bolju komunikaciju, slobodno se poslužite etericnim uljem od narandže.

Jasmin - za dobro raspoloženje
Deluje opuštajuce, vraca snagu, poboljšava raspoloženje i daje energiju. Ako imate seksualne probleme, etericno ulje jasmina u vašoj spavacoj sobi je idealno rešenje.

Cajevac - neguje kožu
Ublažava probleme kože (pogotovo masne), jer ima protivupalna svojstva i ubrzava zarastanje ožiljaka. Ako imate masnu kožu, inhalirajte je etericnim uljem od cajevca jedanput nedeljno.

Pretraga
Vojvoda može jednu ženu učiniti vojvotkinjom, ali pametan čovek ne može je učiniti pametnom.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi