Mirisi za dobro raspoloženje

Culo mirisa je zaslužno za mnoga osecanja: budi uspomene, opušta ili daje energiju. Drugim recima, ako vaše telo opuštanje poveže sa mirisom lavande na primer, nece vam biti teško da se opustite i odmorite cim osetite taj miris. Znajte da aromaterapija ne služi samo za opuštanje. Etericna ulja imaju umirujuce, osvežavajuce i stimulativno delovanje.
Bosiljak - otvara apetit
Smanjuje želudacne tegobe, a caj od bosiljka je veoma delotvoran protiv depresije. Udišite miris svaki put kada želite da otvorite apetit i obavezno nakon prehlade ili gripa.

Lavanda - za slatke snove
Slatkasti miris ublažava stres, a dobar je za opuštanje i spavanje. Kad god vas uhvati nesanica, napravite kupku sa gelom i uljem od lavande. Deluje sigurno!

Narandža - daje vitalnost
Osvežava i stimuliše. Bori se protiv zadržavanja tecnosti u organizmu i popravlja raspoloženje. Kada god vam je potreban dodatni podsticaj za dobru atmosferu ili bolju komunikaciju, slobodno se poslužite etericnim uljem od narandže.

Jasmin - za dobro raspoloženje
Deluje opuštajuce, vraca snagu, poboljšava raspoloženje i daje energiju. Ako imate seksualne probleme, etericno ulje jasmina u vašoj spavacoj sobi je idealno rešenje.

Cajevac - neguje kožu
Ublažava probleme kože (pogotovo masne), jer ima protivupalna svojstva i ubrzava zarastanje ožiljaka. Ako imate masnu kožu, inhalirajte je etericnim uljem od cajevca jedanput nedeljno.

Pretraga
Strah je unutrašnji signal da se čovek nalazi u situaciji za koju se nije dovoljno pripremio, koja prevazilazi njegove mogućnosti.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi