Buč Kasidi i Sandens Kid

Buč Kasidi i Sandens Kid

(en: Butch Cassidy and the Sundance Kid)

Zanr: Vestern

Originalni naziv: Butch Cassidy and the Sundance Kid

Uloge: Paul Newman, Robert Redford, Katharine Ross, Strother Martin, Henry Jones

Režija: George Roy Hill

Drugovi Buč [Pol Njumen'> i Sandens [Robert Redford'> su pljačkaši koji su upravo opljačkali voz u svom poznatom nenasilnom stilu. Buč je čovek od ideje, a Sandens te ideje besprekorno sprovodi u delo.

Pošto se ovaj duo odmori u kući Ete [Katrin Ros'>, Sandensove školske ljubavi, oni odlučuju da još jednom opljačkaju voz. Ali ovoga puta vlasnik železnice je unajmio najboljeg detektiva da spreči pljačku. Posle mnogo muka, Buč i Sandens jedva uspevaju da izbegnu uhode, i odlučuju da svoju pljačkašku sreću okušaju u Boliviji. Sa sobom vode i Etu, i zahvaljujući uspešno obavljenom poslu, u Boliviji žive na zavidnom nivou.

Međutim, kada se u njihovom životu ponovo pojave uhode, Eta odlučuje da ih napusti. A napušta ih i sreća jer bolivijski vojnici koji čekaju njihov prvi pogrešan potez sužavaju krug. Režiser filma je Džordž Roj Hil.Preuzmi film!

Triler: Buč Kasidi i Sandens Kid


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Buč Kasidi i Sandens Kid, Besplatno Buč Kasidi i Sandens Kid, Gledaj online Butch Cassidy and the Sundance Kid, Besplatno Butch Cassidy and the Sundance Kid
Pretraga
Flertovati bez dubljih namera isto je, otprilike, kao planirati putovanje, a nemati prevoz.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi