Artur i osveta Maltazarda

Artur i osveta Maltazarda

(en: Arthur et la vengeance de Maltazard)

Zanr: Avantura

Originalni naziv: Arthur et la vengeance de Maltazard

Uloge: Selena Gomez, Freddie Highmore, Stacy Ferguson, Mia Farrow, Jimmy Fallon, Snoop Dogg

Režija: Luc Besson

Artur kreće na put sa Selenijom, princezom Minimoja, i njenim bratom Betamešom, da nađe zabranjeni grad Nekropolis, dom zlog čarobnjaka Maltazara.

Moraju da se probiju kroz lepljive paukove mreže i Maltazarove strašne nitkove. Artur je van sebe: Danas je kraj desetog lunarnog ciklusa i najzad može da se vrati u svet Minimoja i da bude zajedno sa princezom Selenijom. U selu je sve spremno za njegov doček: Organizovan je veliki banket u njegovu čast, a mala princeza je obula haljinu od ružičastih latica. Baš tog dugoočekivanog dana, Arturov otac je izabrao da napusti bakinu kuću ranije nego što je to planirano. I baš kad su se spremali da krenu, pauk u dečakove ruke ispušta zrno pirinča na kojem je ugraviran poziv u pomoć. Nema sumnje. Selenija je u opasnosti i Arturu je sada samo jedna stvar na pameti: Da odjuri do nje i spasi je! To će i uraditi. Čak iako to znači da će morati da upotrebi prolaze u slučaju nužde; da glavački upadne u Maksov bar; da se suoči sa vojnicima novog tiranina Sedam kraljevstava, Trupa; da spasi Betameša, bori se sa pacovima, žabama i dlakavim paucima i da, kad jednom stigne u selo Minimoja, otkrije da mu nikakav poziv u pomoć nije poslat! Ko je to prevario našeg mladog junaka?



Preuzmi film!

Triler: Artur i osveta Maltazarda


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Artur i osveta Maltazarda, Besplatno Artur i osveta Maltazarda, Gledaj online Arthur et la vengeance de Maltazard, Besplatno Arthur et la vengeance de Maltazard
Pretraga
U Holivudu se ne baca đubre... Od đubreta se pravi televizijski program.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?







Rezultati | Sve ankete
Linkovi