Kelijeva banda

Kelijeva banda

(en: Ned Kelly)

Zanr: Akcija

Originalni naziv: Ned Kelly

Uloge: Heath Ledger, Orlando Bloom, Geoffrey Rush

Režija: Gregor Jordan

Australija, 1880-tih godina. Ned Keli, kao šesnaestogodišnjak završava u zatvoru, nepravedno optužen za krađu konja. Nakon izlaska iz zatvora četiri godine kasnije, Ned je odlučan da živi pošteno. Nalazi posao na farmi kod engleskog veleposednika, a dodatno zarađuje boksom.

Međutim, sistem u kojem živi pun je predrasuda prema prvoj generaciji irskih imigranata tako da, nakon što policajac napadne njegovu sestru Kejt, Neda i njegovu majku optužuju za pokušaj ubistva. Prisiljen na beg, Ned odlučuje da se osveti.

S mlađim bratom Danom i dvojicom prijatelja, Stivom Hartom i Džoijem Bernom, osniva bandu koja pljačka banke po malim mestima. Ned je sve poznatiji kao nepobediv odmetnik, heroj među običnim ljudima i istovremeno najtraženiji čovek u Australiji.

Vlasti angažiraju višeg policijskog inspektora i čitavu vojsku policije ne bi li ga uhvatili, a Ned istovremeno planira neverovatnu akciju u konačištu u Glenroanu. Nakon događaja Ned će zauvek učvrstiti svoj status legendarnog revolucionarnog heroja australijske niže klase.Preuzmi film!

Triler: Kelijeva banda


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Kelijeva banda, Besplatno Kelijeva banda, Gledaj online Ned Kelly, Besplatno Ned Kelly
Pretraga
Za svakoga ko odgleda tri utakmice zaredom može da se kaže da mu je mozak mrtav.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi