Nulti osumnjičeni

Nulti osumnjičeni

(en: Suspect zero)

Zanr: Triler

Originalni naziv: Suspect zero

Uloge: Aaron Eckhart, Ben Kingsley, Carrie-Anne Moss, Harry Lennix, Kevin Chamberlin

Režija: E.Elias Merhige

Agent FBI Toms Makelvej krši građanska prava serijskog ubice Rejmonda Starkija prilikom hapšenja mimo zvanične procedure. Starki biva oslobođen, a Makalvej degradan i poslat u zabačenu filijalu agencije u Albukerkiju.

Prvog dana na novom poslu, Makalvej vodi istragu povodom ubistva Harolda Speka - prvog od tri naizgled nasumična ubistva. Ispostavlja se da ta tri ubistva možda i nisu nasumična. Poslednja ubijena osoba je Makalvejevev stari protivnik Rejmond Starki.

Istraga se pretvara u košmar, dok on pokušava da otkrije vezu između ubijenih, kako bi došao do njihovog ubice. Slučaj postaje sve užasniji a očigledno i ličniji, što ne promiče njegovoj hladnokrvnoj partneki Fren Kuloku, koja je upoznata sa Makalvejevom prošlošću i demonima koji ga proganjaju.

Kao i Makalvej, i ona biva uvučena lavirint jezivih tragova, koji vode ka zagonetnom Bendžaminu O'Rajanu. O'Rajan je očigledno povezan sa ubistvima, što on i ne pokušava da prikrije, a veoma je moguće da je na neki nacin povezan i sa Makalvejem...Preuzmi film!

Triler: Nulti osumnjičeni


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Nulti osumnjičeni, Besplatno Nulti osumnjičeni, Gledaj online Suspect zero, Besplatno Suspect zero
Pretraga
Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi