Nulti osumnjičeni

Nulti osumnjičeni

(en: Suspect zero)

Zanr: Triler

Originalni naziv: Suspect zero

Uloge: Aaron Eckhart, Ben Kingsley, Carrie-Anne Moss, Harry Lennix, Kevin Chamberlin

Režija: E.Elias Merhige

Agent FBI Toms Makelvej krši građanska prava serijskog ubice Rejmonda Starkija prilikom hapšenja mimo zvanične procedure. Starki biva oslobođen, a Makalvej degradan i poslat u zabačenu filijalu agencije u Albukerkiju.

Prvog dana na novom poslu, Makalvej vodi istragu povodom ubistva Harolda Speka - prvog od tri naizgled nasumična ubistva. Ispostavlja se da ta tri ubistva možda i nisu nasumična. Poslednja ubijena osoba je Makalvejevev stari protivnik Rejmond Starki.

Istraga se pretvara u košmar, dok on pokušava da otkrije vezu između ubijenih, kako bi došao do njihovog ubice. Slučaj postaje sve užasniji a očigledno i ličniji, što ne promiče njegovoj hladnokrvnoj partneki Fren Kuloku, koja je upoznata sa Makalvejevom prošlošću i demonima koji ga proganjaju.

Kao i Makalvej, i ona biva uvučena lavirint jezivih tragova, koji vode ka zagonetnom Bendžaminu O'Rajanu. O'Rajan je očigledno povezan sa ubistvima, što on i ne pokušava da prikrije, a veoma je moguće da je na neki nacin povezan i sa Makalvejem...Preuzmi film!

Triler: Nulti osumnjičeni


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Nulti osumnjičeni, Besplatno Nulti osumnjičeni, Gledaj online Suspect zero, Besplatno Suspect zero
Pretraga
Svet je pozornica, ali su uloge u komadu loše podeljene.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi