Policajac sa Beverli Hilsa 2

Policajac sa Beverli Hilsa 2

(en: Beverly Hills Cop II)

Zanr: Akcija

Originalni naziv: Beverly Hills Cop II

Uloge: Eddie Murphy, Judge Reinhold, John Ashton, Jürgen Prochnow, Ronny Cox, Brigitte Nielsen, Allen Garfield

Režija: Tony Scott

Policajac iz Detroita, koga u filmu ponovo tumači legendarni Edi Marfi, vraća se na Beverli hils, kako bi pomogao kolegama u hvatanju krijumčara oružjem. Međutim, osim zločinaca, od Akselovih akcija ponovo će ispaštati i uštogljeni Beverli Hils.

Aksel je, preko televizije, saznao da je njegov prijatelj, policijski komandir na Beverli Hilsu, upucan i bez oklevanja kreće da ga poseti u bolnici.
Igrom slučaja, ponovo počinje da sarađuje sa detektivom Bilijem, sa kojim pokušava da rasvetli pokušaj ubistva njegovog prijatelja.

Međutim, njih dvojica sasvim neočekivano upliću se u najmračnije policijske intrige i shvataju da su veze kriminala i policije neraskidive.
Prestižni američki filmski magazini tvrde da je reditelj Toni Skot, poznat po svom bogatom i raskošnom filmskom stilu, svog junaka Edija Marfija, koji se proslavio tom ulogom, poslao pravo u odaje Hjua Hefnera.



Preuzmi film!

Triler: Policajac sa Beverli Hilsa 2


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Policajac sa Beverli Hilsa 2, Besplatno Policajac sa Beverli Hilsa 2, Gledaj online Beverly Hills Cop II, Besplatno Beverly Hills Cop II
Pretraga
Dok sam jedne zime snimala film u Engleskoj, bilo je toliko hladno da se zamalo nisam udala.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?







Rezultati | Sve ankete
Linkovi