Moja draga Klementina

Moja draga Klementina

(en: My Darling Clementine)

Zanr: Vestern

Originalni naziv: My Darling Clementine

Uloge: Henry Fonda, Linda Darnell, Victor Mature, Cathy Downs, Walter Brennan

Režija: John Ford

Jedan od najboljih vesterna Džona Forda, zapravo i nije tačna verzija legende o Vajatu Erpu, ali je bez obzira na to jedan od najpopularnijih filmova ove tematike.

Henri Fonda je Vajat Erp, bivši šerif koji, pošto je oslobodio Dodž Siti od kriminalaca, stiže u Tumbston sa svojom braćom Morganom, Virdžilom i Džejmsom planirajući da prodaju svoju stoku i postane farmer. Ali Vajat, zgađen kriminalom i krađom stoke, odlučuje da prihvati posao šerifa u ovom gradu samo dok ne prikupi dooljno dokaza da pred lice pravde izvede članove Klantovog klana.

On gotovo odmah sklapa prijateljstvo sa rezigniranim doktorom i kockarom Dokom Holidejom, koji se propio. Iznenadni dolazak Dokove devojke Klementine, koja se odmah svidi Vajatu podići će tenziju koja kulminira čuvenim obračnom kod OK korala gde će se Dok i Vajat boriti rame uz rame protiv Klejtonove bande.Preuzmi film!

Triler: Moja draga Klementina


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Moja draga Klementina, Besplatno Moja draga Klementina, Gledaj online My Darling Clementine, Besplatno My Darling Clementine
Pretraga
Manje uživamo u onome što smo postigli nego u onome čemu se nadamo.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi