Moja draga Klementina

Moja draga Klementina

(en: My Darling Clementine)

Zanr: Vestern

Originalni naziv: My Darling Clementine

Uloge: Henry Fonda, Linda Darnell, Victor Mature, Cathy Downs, Walter Brennan

Režija: John Ford

Jedan od najboljih vesterna Džona Forda, zapravo i nije tačna verzija legende o Vajatu Erpu, ali je bez obzira na to jedan od najpopularnijih filmova ove tematike.

Henri Fonda je Vajat Erp, bivši šerif koji, pošto je oslobodio Dodž Siti od kriminalaca, stiže u Tumbston sa svojom braćom Morganom, Virdžilom i Džejmsom planirajući da prodaju svoju stoku i postane farmer. Ali Vajat, zgađen kriminalom i krađom stoke, odlučuje da prihvati posao šerifa u ovom gradu samo dok ne prikupi dooljno dokaza da pred lice pravde izvede članove Klantovog klana.

On gotovo odmah sklapa prijateljstvo sa rezigniranim doktorom i kockarom Dokom Holidejom, koji se propio. Iznenadni dolazak Dokove devojke Klementine, koja se odmah svidi Vajatu podići će tenziju koja kulminira čuvenim obračnom kod OK korala gde će se Dok i Vajat boriti rame uz rame protiv Klejtonove bande.Preuzmi film!

Triler: Moja draga Klementina


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Moja draga Klementina, Besplatno Moja draga Klementina, Gledaj online My Darling Clementine, Besplatno My Darling Clementine
Pretraga
Ljubomora je senka ljubavi. Što je ljubav veća, i senka je duža.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi