Tačka prekida

Tačka prekida

(en: Point Break)

Zanr: Akcija

Originalni naziv: Point Break

Uloge: Keanu Reeves, Patrick Swayze, Gary Busey, Lori Petty, John C. McGinley, James LeGros

Režija: Kathryn Bigelow

Okretni Džoni Juta je mladi i neiskusni FBI agent kome šef Ben Harp dodeljuje težak zadatak, istragu niza vešto izvedenih pljački banaka. Kad od svog starijeg partnera, Anđela Papasa, sazna da su kriminalci maskirani u bivše američke predsednike tokom poslednje tri godine izveli čak 27 pljački, te da im je nemoguće ući u trag, Džoni uz Papasovu pomoć na temelju snimaka kamera zaključuje da se iza maski krije grupa odvažnih surfera.

Stoga Džoni nabavlja surfersku dasku i već prvog dana, nespretno jašući na talasima, upoznaje atraktivnu Tajler Ann. Tajler je vešta i bivša devojka markantnog Bodhija, vođe grupe jahača na talasima koji svake godine neustrašivo prkose prirodi.

Znajući da su se sve pljačke dogodile baš u tim razdobljima, Džoni se preko Tajler počne družiti s Bodhijem. Nakon što s devojkom uskoro započne ljubavnu vezu, Džoni će s Bodhijem razviti neobično prijateljstvo, istovremeno obeleženo razumevanjem i nepoverenjem...Preuzmi film!

Triler: Tačka prekida


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Tačka prekida, Besplatno Tačka prekida, Gledaj online Point Break, Besplatno Point Break
Pretraga
Neko je, recimo, mlad, lep, bogat i cenjen, pa se pitamo, kad želimo da ocenimo njegovu sreću, da li je zbog toga i vedar. Ako je, naprotiv, vedar, sasvim je svejedno je li mlad ili star, uspravan ili grbav, siromašan ili bogat: on je srećan.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi