Crveni pojas

Crveni pojas

(en: Redbelt)

Zanr: Akcija

Originalni naziv: Redbelt

Uloge: Max Martini, Matt Cable, Chiwetel Ejiofor, Alice Braga, Jose Pablo Cantillo

Režija: David Mamet

Sudbonosni događaj čini da se vrhunski instruktor mešovitih borilačkih veština Majk Teri zaposli na filmu. Iako odbija da učestvuje u borbama za nagradu, okolnosti koje su se zaverile protiv njega ga prisiljavaju da razmisli o učešću na takvom takmičenju.

Smeštena u svet borbi u zapadnom delu Los Anđelesa, naseljen izbacivačima, borcima za novac, policajcima i priadnicima specijalnih snaga, „Crveni pojas” je priča o Majku Teriju, instruktoru Džiu Džicua koji je do sada izbegavao ringove u kojima se takmičari bore za nagradu, birajući umesto toga častan život vođenja Akademije za samoodbranu sa samurajskim kodeksom.

Teri i njegova žena Sondra, se bore da im posao donese toliko da mogu da sastave kraj sa krajem. Incident koji se jedne mračne kišne noći dogodio na Akademiji između policajca van dužnosti i iznerivaranog advokata pokreće čitav niz događaja koji će dramatično izmeniti Terijev život i uvesti ga u svet promotera i filmske zvezde Četa Frenka. Suočen sa ovim, Teri mora po prvi put u životu da uđe u ring, da bo platio svoje dugove i povratio čast.Preuzmi film!

Triler: Crveni pojas


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Crveni pojas, Besplatno Crveni pojas, Gledaj online Redbelt, Besplatno Redbelt
Pretraga
Kada smo srećni, uvek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvek srećni.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi