Uzdizanje Hanibala

Uzdizanje Hanibala

(en: Hannibal Rising)

Zanr: Triler

Originalni naziv: Hannibal Rising

Uloge: Aaran Thomas, Gaspard Ulliel, Li Gong, Helena-Lia Tachovská

Režija: Peter Webber

Ljubitelji filma Kad jaganjci utihnu koji od priče o najozloglašenijem kanibalističkom masovnom ubici očekuju uzbudljivu horor priču neće biti razočarani radom reditelja Pitera Vebera i scenariste Tomasa Harisa o mladosti načitanog psihopate Hanibala Lektora.

Priča je bazirana na istoimenom romanu Tomasa Harisa i počinje u Litvaniji za vreme Drugog svetskog rata, gde je bespomoćni mladić Hanibal bio svedok masakra njegove porodice. U početku je bio smešten u prihvatilište, a onda odlazi u Pariz u potragu za davno izgubljenim rođakom. Iako mu je rođak preminuo, njegova supruga Murasaki rado prima Hanibala u svoj dom.

Ali čak ni ljubav i srdačnost ove žene neće biti dovoljne da smire uragan koji besni u glavi mladića. Ne mogavši da se otrgne košmarima i odlučan da se osveti onima koji su mu ubili porodicu, iako istinski poremećen ali i inteligentan, Hanibal uspeva da se upiše na medicinski fakultet kako bi ovladao veštinama koje će mu pomoći da sprovede u delo užasavajuću pravdu.Preuzmi film!

Triler: Uzdizanje Hanibala


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Uzdizanje Hanibala, Besplatno Uzdizanje Hanibala, Gledaj online Hannibal Rising, Besplatno Hannibal Rising
Pretraga
Lako je čuti savete zdravog razuma, ali ih je vrlo teško poslušati.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi