Voz za Dardžiling

Voz za Dardžiling

(en: The Darjeeling Limited)

Zanr: Avantura

Originalni naziv: The Darjeeling Limited

Uloge: Owen Wilson, Adrien Brody, Jason Schwartzman, Amara Karan, Wallace Wolodarsky, Waris Ahluwalia

Režija: Wes Anderson

U filmu „Voz za Dardžiling“, glume Oven Vilson, Džejson Švarcman i Adrian Brodi, kao tri brata koji, na insistiranje najstarijeg, odlaze na zajedničko putovanje vozom kroz Indiju, ne bi li ojačali međusobne veze. Iako odmor kreće naopako na načine koje uopšte nisu mogli da predvide, neobičnost njihovog okruženja i iskrenost koju će iskazati, doneće neočekivane promene kod svih njih.

Jednu godinu po smrti oca, tri brata Amerikanca, Frensis, Piter i Džek – koji nisu međusobno progovorili još od sahrane – kreću na putovanje prestižnim vozom po Indiji, ne bi li otkrili same sebe. Braća, koja se ne slažu baš najbolje, koriste to vreme da se bolje upoznaju i počnu da postavljaju pitanja o tome zašto se ne slažu i zašto njihova majka nije došla na sahranu. Frensis, čije je lice potpuno prekriveno zavojima zbog nedavne nesreće na motociklu, otkriva da je njihova majka otišla u neki manastir u Indiji. Zato i organizuju putovanje, da bi je našli. Njihovo „duhovno putovanje“, ipak, ubrzo skreće s kursa (usled događaja koji uključuju sredstva za ublažavanje bolova nabavljena „ispod ruke“, indijski sirup protiv kašlja i biber u spreju), te zalutaju usred pustinje, sa jedanaest kofera, štampačem i skenerom. U tom trenutku, novo, neplanirano putovanje, iznenada počinje.Preuzmi film!

Triler: Voz za Dardžiling


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Voz za Dardžiling, Besplatno Voz za Dardžiling, Gledaj online The Darjeeling Limited, Besplatno The Darjeeling Limited
Pretraga
Ja sam ja i neću da potčinim svoj ukus jednodušnom sudu čovečanstva. Ako ne volim neku stvar, ne volim je, to je sve; ne vidim nikakav razlog da se pretvaram da volim nešto samo zato što većina voli ili se pretvara da voli.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi