Rupa

Rupa

(en: The Hole)

Zanr: Avantura

Originalni naziv: The Hole

Uloge: Chris Massoglia, Haley Bennett, Nathan Gamble

Režija: Joe Dante

Život ne može biti gori, ili su bar tako mislili 17-godišnji Dejn i njegov 10-godišnji brat Lukas, kada su se sa samohranom majkom preselili iz Njujorka u uspavani mali grad Bensonvil.

Dejnu je jedina uzbudljiva stvar u novom gradu – njihova lepa komšinica Džulija. Pošto njihova majka sve više vremena provodi na poslu, Dejn i Lukas mogu sami da istražuju sve kutke njihove nove rezidencije. Dejn se više zanima za Džuli, pa ima mnogo manje vremena i strpljenja za mlađeg brata.

Ali sve se menja kada u podrumu pronađu zlokobnu crnu rupu ispod jednih lažnih vrata. Dok braća eksperimentišu s rupom, shvataju da ona nema kraja. Kada u nju bace novčić ne čuje se da je pao na dno. Kada u nju upere baterijsku lampu, njenu svetlost proguta tama. Nadajući se da će saznati nešto o prošlosti kuće, Dejn i Lukas svoje otkriće prikazuju i Džuli. Pošto je rupa otvorena, zlo biva oslobođeno.

Kada čudne senke počnu da vrebaju iza svakog ćoška, a noćne more iz prošlosti ožive, njih troje moraće da se suoče sa svojim najcrnjim strahovima da bi uspeli da zaustave Rupu.Preuzmi film!

Triler: Rupa


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Rupa, Besplatno Rupa, Gledaj online The Hole, Besplatno The Hole
Pretraga
Preduzeti novi korak, izgovoriti novu reč - to je ono čega se ljudi najviše plaše.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi