Viking Viki

Viking Viki

(en: Wickie und die starken Männer (Vicky the Viking))

Zanr: Akcija

Originalni naziv: Wickie und die starken Männer (Vicky the Viking)

Uloge: Jonas Hämmerle, Waldemar Kobus, Günther Kaufmann

Režija: Michael Herbig

Viki je sin Halvara, poglavice vikinškog sela Flejka.

Halvar je snažan, veliki ratnik, koji snagu svojih protivnika odmerava koristeći mišiće. S druge strane, Viki je sitan, ali veoma pametan dečak, koji ocu stalno mora da dokazuje da domišljatost može da parira mišićima.

Jednog dana njihovo selo biva napadnuto, i sva deca, uključujući i Vikijevu devojku Ilvi, su oteta. Izuzetak je samo Viki. On, njegov otac i drugi stanovnici sela odlučuju da ih nađu i oslobode.

Ispostavlja se da je decu oteo Sven Grozni i njegova banda Vikinga pirata sa kojima traga za legendarnim blagom. Da bi došli do blaga, treba im pomoć deteta koje nikada u životu nije izgovorilo laž.

Na putu, Vikinzi iz sela Flejk sreću mladu Kineskinju i nepodnošljivog barda koji im se pridružuju. Zajedno oni uspevaju da oslobode decu, nadmudruju Svena i beže u Flejk sa blagom (koje nije onoliko veliko koliko su zamišljali).Preuzmi film!

Triler: Viking Viki


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Viking Viki, Besplatno Viking Viki, Gledaj online Wickie und die starken Männer (Vicky the Viking), Besplatno Wickie und die starken Männer (Vicky the Viking)
Pretraga
Budite uvek ljubazni prema mladima, jer će jednog dana oni pisati o vama.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi