Bioskop Cineplexx

Multipleks, Filmski hitovi, Multipleks u tržnom centru

Kontakt:
Jurija Gagarina 16 Tc Delta City II Sprat
Telefon: +381 11 2203 400
Web: http://www.cineplexx.rs

U Srbiji “Cineplexx” nastupa kao zajednički projekat austrijske kompanije “Cineplexx Kinobetriebe GmbH”, koja je razvila lanac multipleksa sa više od 220 ekrana širom Austrije, severne Italije, Hrvatske i Crne Gore, i srpske kompanije “MCF MegaCom Film”.

“Cineplexx” multipleksi su bioskopi sa najnovijom digitalnom tehnologijom – srebrnim ekranima koji obezbeđuju visok kvalitet slike, i profesionalnim Dolby ozvučenjem koje obezbeđuje visok kvalitet zvuka.

Po prvi put u Srbiji, posetioci i posetiteljke multipleksa “Cineplexx” imaju priliku da 3D ostvarenja gledaju u salama opremljenim Real D sistemom za 3D projekcije. Zahvaljujući kvalitetu slike koju obezbeđuje i udobnosti 3D naočara, Real D je najrasprostranjeniji sistem za 3D projekcije u svetu. Real D naočare izgledaju kao naočare za sunce – lagane su, prijatne i deci, mogu se nositi i preko naočara za vid, i recikliraju se posle upotrebe. Uz svaku 3D projekciju gledaoci dobijaju nove, čiste i nenošene naočare. Ove naočare propuštaju dva puta više svetla, tako da omogućavaju bolji 3D doživljaj i pružaju gledaocima iskustvo kao da su zakoračili u film.


Šta

Pretraga
Veoma je malo ljudi, i to su zaista samo oni najbolji, koji su spremni da jednostavno i otvoreno kažu: ne znam.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi