Novootvorena vinarija na Novom Beogradu nudi preko 200 etiketa vina.Domaća, vina iz Evrope i Novog sveta.
Ovaj wine shop & bar nosi naziv po italijanskom vinu "barbaresco". Ovo je vinski bar u kome možete degustirati i ispijati čašu vina ili kupiti neko iz asortimana za poneti.
"Centro" u samom centru grada. U enterijeru preovladavju drveni materijali, a kapacitet lokala je do 20 mesta. Nude portuglaska, italijanska, francuska ali i domaća vina.
Ovde možete probati vina iz Francuske, Španije, Italije, Portugala, Argentine, Čilea, Južne Afrike i Australije.
Najveći vinski bar u gradu, koji prima do 200 gostiju. Nalazi se na mestu gde se ranije nalazila kockarnica “London”. Osim bezalkoholnog pića služe samo proizvode Rubina iz Kruševca
U ponudi se nalaze vina iz skoro svih vinskih regiona sveta. Organizuju vinske degustacije, vinske večeri i radionice u kojima možete svaša da naučite.
Ovde možete održati manje formalan poslovni sastanak ili provesti prijatno veče sa dragim osobama.Na raspolganju su vam vina Argentine, Australije, Čilea, Španije, Portugalije
Fado i vino..ima li šta primamljivije? In Vino bar nudi da uživanje u vinu obogatiš uživanjem u pršuti, siru, maslinama. Dođi i otkrij čaroliju!!
Mesto za prave poznavaoce i ljubitelje „božanskog nektara“.Ovde možete otvoriti bilo koju flašu vina iz bogate ponude uz adekvatnu zakusku: masline, sir, pršutu
Zaljubljenici u ovu rajsku pokrajinu preneli su njen deo u Beograd. Enterijer oslikava duh Italije.
Uređen je po ugledu na italijanske i francuske bistroe. Nude preko 600 etiketa iz celog sveta i vrhunska vina na čašu.
Mali, jednostavno uređen restoran sa specifičnom atmosferom i nešto drugačijim pristupom italijanskoj kuhinji. Da bi doživljaj bio potpun, savetujemo vam da siđete u vinski podrum i shvatićete da vam osim "Hleba i Vina", ništa ne treba!
Novobeogradska priča nova prilika za uživanje. Ovde možete povoljno kupiti ili popiti neku flašu..uuppss..čašu vina.
Mala slatka buteljka se nalazi na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Golsvordijeve. Nude dostavu vina od 17sati do ponoći
Ovde ćete skriveni od svakodnevne gužve i vreve, uživati u vinima Italije, Španije, Potugalije. Delić mira u nemirnom Beogradu.
Mesto u centru grada gde možete uživati u odličnim vinima, džez muzici, umetničkim slikama i atmosferi koja opija.
Kad za nekog kazemo da je sirovina, to i nije baš kompliment, znači da mu treba malo obrade. Ipak u ovom slučaju sirovina znači nešto drugo; sir i vino!
U samom srcu grada, oaza za ljubitelje božanskog nektara.Morate ovde pronaći ukus za sebe, jer ima vina sa svih strana sveta a osoblje će znati da vam kaže šta je baš ono što vama odgovara.
Njihov moto je: -Passionate about wine- jer je kompanija nastala iz potrebe da proširi krug ljubitelja i poznavalaca vina
Pretraga
Svi imamo neke sposobnosti. Razlika je samo u tome kako ih koristimo.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi