Novootvorena vinarija na Novom Beogradu nudi preko 200 etiketa vina.Domaća, vina iz Evrope i Novog sveta.
Ovaj wine shop & bar nosi naziv po italijanskom vinu "barbaresco". Ovo je vinski bar u kome možete degustirati i ispijati čašu vina ili kupiti neko iz asortimana za poneti.
"Centro" u samom centru grada. U enterijeru preovladavju drveni materijali, a kapacitet lokala je do 20 mesta. Nude portuglaska, italijanska, francuska ali i domaća vina.
Ovde možete probati vina iz Francuske, Španije, Italije, Portugala, Argentine, Čilea, Južne Afrike i Australije.
Najveći vinski bar u gradu, koji prima do 200 gostiju. Nalazi se na mestu gde se ranije nalazila kockarnica “London”. Osim bezalkoholnog pića služe samo proizvode Rubina iz Kruševca
U ponudi se nalaze vina iz skoro svih vinskih regiona sveta. Organizuju vinske degustacije, vinske večeri i radionice u kojima možete svaša da naučite.
Ovde možete održati manje formalan poslovni sastanak ili provesti prijatno veče sa dragim osobama.Na raspolganju su vam vina Argentine, Australije, Čilea, Španije, Portugalije
Fado i vino..ima li šta primamljivije? In Vino bar nudi da uživanje u vinu obogatiš uživanjem u pršuti, siru, maslinama. Dođi i otkrij čaroliju!!
Mesto za prave poznavaoce i ljubitelje „božanskog nektara“.Ovde možete otvoriti bilo koju flašu vina iz bogate ponude uz adekvatnu zakusku: masline, sir, pršutu
Zaljubljenici u ovu rajsku pokrajinu preneli su njen deo u Beograd. Enterijer oslikava duh Italije.
Uređen je po ugledu na italijanske i francuske bistroe. Nude preko 600 etiketa iz celog sveta i vrhunska vina na čašu.
Mali, jednostavno uređen restoran sa specifičnom atmosferom i nešto drugačijim pristupom italijanskoj kuhinji. Da bi doživljaj bio potpun, savetujemo vam da siđete u vinski podrum i shvatićete da vam osim "Hleba i Vina", ništa ne treba!
Novobeogradska priča nova prilika za uživanje. Ovde možete povoljno kupiti ili popiti neku flašu..uuppss..čašu vina.
Mala slatka buteljka se nalazi na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Golsvordijeve. Nude dostavu vina od 17sati do ponoći
Ovde ćete skriveni od svakodnevne gužve i vreve, uživati u vinima Italije, Španije, Potugalije. Delić mira u nemirnom Beogradu.
Mesto u centru grada gde možete uživati u odličnim vinima, džez muzici, umetničkim slikama i atmosferi koja opija.
Kad za nekog kazemo da je sirovina, to i nije baš kompliment, znači da mu treba malo obrade. Ipak u ovom slučaju sirovina znači nešto drugo; sir i vino!
U samom srcu grada, oaza za ljubitelje božanskog nektara.Morate ovde pronaći ukus za sebe, jer ima vina sa svih strana sveta a osoblje će znati da vam kaže šta je baš ono što vama odgovara.
Njihov moto je: -Passionate about wine- jer je kompanija nastala iz potrebe da proširi krug ljubitelja i poznavalaca vina
Pretraga
Glupost potiče iz uverenja da za svako pitanje postoji spreman odgovor. Mudrost znači imati spremno pitanje za svaku pojavu.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi