Odmah pored bara "Mladost" otvara se sestrinki klub "Ludost" jer mladost bez ludosti ne ide.
Beogradski bistro je novo mesto za stare potrošače nepretencioznih i iskrenih trenutaka. Ušuškan u domaću atmosferu starog Dorćola, lišen glamuroznih formi, ambijent zamenjuje pomodne detalje rustičnim, a teške priče dugim digresijama osmeha.
Beograd je dobio još jedno mesto za lud noćni ali i dnevni provod i to unutar Brankovog mosta, u jednom stubu.
Ništa bolje nego kad zamiriše espreso u rano jutro..kad jednom započnete dan u ovom dorćolskom kafiću postaćete stalni gost.
Za dobar provod 80 metara kvadratnih u samom centru grada.Kapacitet je 70 mesta za sedenje uključujući i šank.
Novootovreni klub Central Park doneo je osveženje u naš grad. Nalazi se prekoputa Kalmegdana-
Club54 se nalazi u samom centru grada, između Beograđanke i Slavije. Muzika - Jazz, Funky Sond, Rock'n'Roll i po izboru VIP posetilaca.
Bahus je druga kuća svakog hedoniste. Olična ponuda hrane i pića.Izuzetno ljubazno i profesionalno osoblje. Prelep pogled na Dunav.
Dve celine - bar i podrumče imaju odvojene DJ pultove i mogućnost puštanja dve različite muzike istovremeno
Huan je drmnuo tekilu, Huan je skupio gerilu, Huan je pucao u stilura, ta, ra, ta, ra..tekila, gerila, tako kaže Bajaga a Guerilla pub kaže:
Prostor koji je idelan za klub.Poseduje baštu i parking u dvorištu.
Novi klub na Adi, smešten je na samo 300 metara od bandžija.Ovde dolaze oni koji su spremi da sačekaju jutro pored vode.
Nalazi se u okviru zdanja "Kud Abrašević 1905", što nam otkirva i kako je klub dobio ime.
Prijatan ugođaj, domaćinska atmosfera, udobne fotelje kao u dnevnoj sobi, uramljene fotografije na zidovima čine toplu atmosferu kluba "Madam".
Zatvoreno!
Zanimljivog enterijera u boji "amareta", s mnogobrojnim ogledalima i veštačkim biljkama odaje utisak svežine. Možete uživati u živoj muzici klupskih bendova.
U starom delu grada, ispod Brankovog mosta, na malim stepenicama, otvoren gate s direktnim letom za najbolji provod! Sve ono što je nedostajalo možete naći ovde.
U sklopu Fizičkog fakulteta nalazi se klub Atom, koji svakog vikenda nudi super provod uz živu muziku i taktove stranog i domaćeg pop - roka.
Jesu li se ovo zakoni fizike pobrkali pa je se nedellivi atom podelio na dva dela: Naravno da ne ! Atom Live je potpuno novi atom.
Šećer je mesto gde se lome štikl.Ovo mesto obiluje vrhunskim tematskim žurkama, i DJ setovima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Pretraga
Nije istina da vlast kvari ljude. Ako se domognu vlasti, kvare je i budale.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi