Odmah pored bara "Mladost" otvara se sestrinki klub "Ludost" jer mladost bez ludosti ne ide.
Beogradski bistro je novo mesto za stare potrošače nepretencioznih i iskrenih trenutaka. Ušuškan u domaću atmosferu starog Dorćola, lišen glamuroznih formi, ambijent zamenjuje pomodne detalje rustičnim, a teške priče dugim digresijama osmeha.
Beograd je dobio još jedno mesto za lud noćni ali i dnevni provod i to unutar Brankovog mosta, u jednom stubu.
Ništa bolje nego kad zamiriše espreso u rano jutro..kad jednom započnete dan u ovom dorćolskom kafiću postaćete stalni gost.
Za dobar provod 80 metara kvadratnih u samom centru grada.Kapacitet je 70 mesta za sedenje uključujući i šank.
Novootovreni klub Central Park doneo je osveženje u naš grad. Nalazi se prekoputa Kalmegdana-
Club54 se nalazi u samom centru grada, između Beograđanke i Slavije. Muzika - Jazz, Funky Sond, Rock'n'Roll i po izboru VIP posetilaca.
Bahus je druga kuća svakog hedoniste. Olična ponuda hrane i pića.Izuzetno ljubazno i profesionalno osoblje. Prelep pogled na Dunav.
Dve celine - bar i podrumče imaju odvojene DJ pultove i mogućnost puštanja dve različite muzike istovremeno
Huan je drmnuo tekilu, Huan je skupio gerilu, Huan je pucao u stilura, ta, ra, ta, ra..tekila, gerila, tako kaže Bajaga a Guerilla pub kaže:
Prostor koji je idelan za klub.Poseduje baštu i parking u dvorištu.
Novi klub na Adi, smešten je na samo 300 metara od bandžija.Ovde dolaze oni koji su spremi da sačekaju jutro pored vode.
Nalazi se u okviru zdanja "Kud Abrašević 1905", što nam otkirva i kako je klub dobio ime.
Prijatan ugođaj, domaćinska atmosfera, udobne fotelje kao u dnevnoj sobi, uramljene fotografije na zidovima čine toplu atmosferu kluba "Madam".
Zatvoreno!
Zanimljivog enterijera u boji "amareta", s mnogobrojnim ogledalima i veštačkim biljkama odaje utisak svežine. Možete uživati u živoj muzici klupskih bendova.
U starom delu grada, ispod Brankovog mosta, na malim stepenicama, otvoren gate s direktnim letom za najbolji provod! Sve ono što je nedostajalo možete naći ovde.
U sklopu Fizičkog fakulteta nalazi se klub Atom, koji svakog vikenda nudi super provod uz živu muziku i taktove stranog i domaćeg pop - roka.
Jesu li se ovo zakoni fizike pobrkali pa je se nedellivi atom podelio na dva dela: Naravno da ne ! Atom Live je potpuno novi atom.
Šećer je mesto gde se lome štikl.Ovo mesto obiluje vrhunskim tematskim žurkama, i DJ setovima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Pretraga
Što ne boli, to nije život, što ne prolazi, to nije sreća.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi