U neimarskom miru delić francuskog duha. Iz imena slutite da je ovo mesto prožeto maštom i dozom poetike.
Fotografije poslednje kraljice Italije, Jelene Savojske, otkrivaju po kome je ovaj lokal dobio ime.U ponudi su pice, paste, salate, bifteci. Specijalitet kuće je pica Savoia.
Simpatični lokal u centru, koji se sa svojom ponudom uklapa u puls našeg grada.Ovo je take-away pasta bar, u kom za 15 minuta dobijate obrok "prste da poližeš".
Tesko je sresti nekog ko nije bio u Burencetu, a još teže nekog ko nije ni čuo za njih.Najjace oruzje svake kafane koja drzi do sebe je, svakako RAKIJA! O njoj ne treba pricati...
Nekada najpopularnije mesto u gradu , sada u novom ruhu. Pored večernje zabave, ovde se možete dobro provesti i tokom dana uz vrhunske gurmanske specijalitete svakog dana u nedelji.
Enterijer je sveden i jednostavan, ali obogaćen šarmantnim detaljima.Ponuda je bazirana na sezonskoj ponudi sa Kalenića.
Čuveni Duff sa svojim ukusnim pljeskavicama, ćevapima,..pravi domaći urbani fast food.
Etno restoran “Jovanje” se nalazi u naselju Ledine u Novom Beogradu, na putu prema aerodromu “Nikola Tesla”. Uređen je u etno stilu.
Enterijer lokala potpuno opravdava naziv restorana. Kombinacija rustične cigle i drvenih materijala, uz nenametljive etno detalje, doprinosi prijatnom, tradicionalnom ambijentu..
Nalazi u samom centru Zemuna na III spratu Robne kuće i predstavlja idealno mesto za svadbe, promocije, modne revije, photo shooting....
U modernoj i brzoj svakodnevnici niste u mogućnosti da odvojite neophodno vreme koje je potrebno za zdravu ishranu.
Novo i nesvakidašnje mesto u samom centru grada. Ako nikada niste probali rock and roll kuhinju, onda Peđa i Zeka imaju nesto za vas...Kako kažu kuhinja im je suptilna, a ne egzotična, nežna sa snagom lepršavih aroma, erotska a ne pornografska....
Oaza u rezidencijalnom delu Beograda. Koncept obuhvata Gentleman’s club, restoran internacionalne kuhinje na dva nivoa i bazen sa tropskim barom.
HYPE je kuća - kafana - kancelarija - sve šta vam je potrebno da kvalitetno provedete svoje jutro, dan ili noć.
Nalazi se u nposrednoj blizini Futoškog puta , odmah nakon pumpe Impuls.Šarmatna bašta će vas razoružati, ali tek kada vam vreme dozvoli da uživate u njoj.
Vegetarijanski bar gde možete da nadjete ukusnu, zdravu i svežu hranu.Njihov osnovni princip je briga i odgovornost prema zdravlju kao najvećem blagu.
Beli Zec je kafanica u koju su dobrodošli svi željni čašice dobrog raspoloženja.
Kada vam neko u ovom delu grada kaže: "Idemo u kafanu!" nemate dilemu gde planira da vas vodi- u Kafanu Kafanu
Specijalitet kuće-rebarca na žaru!A atmosfera, kao i što naziv kaže, kao kod kuće!
Skoro svi su čuli za ovu novosadsku kafanu, a za njenog vlasnika čuli su baš svi. Ovde je domaćin Danilo Ikodinović!
Pretraga
Ime nije ništa; što nazivamo ružom slatko bi mirisalo i sa drugim imenom.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi