U neimarskom miru delić francuskog duha. Iz imena slutite da je ovo mesto prožeto maštom i dozom poetike.
Fotografije poslednje kraljice Italije, Jelene Savojske, otkrivaju po kome je ovaj lokal dobio ime.U ponudi su pice, paste, salate, bifteci. Specijalitet kuće je pica Savoia.
Simpatični lokal u centru, koji se sa svojom ponudom uklapa u puls našeg grada.Ovo je take-away pasta bar, u kom za 15 minuta dobijate obrok "prste da poližeš".
Tesko je sresti nekog ko nije bio u Burencetu, a još teže nekog ko nije ni čuo za njih.Najjace oruzje svake kafane koja drzi do sebe je, svakako RAKIJA! O njoj ne treba pricati...
Nekada najpopularnije mesto u gradu , sada u novom ruhu. Pored večernje zabave, ovde se možete dobro provesti i tokom dana uz vrhunske gurmanske specijalitete svakog dana u nedelji.
Enterijer je sveden i jednostavan, ali obogaćen šarmantnim detaljima.Ponuda je bazirana na sezonskoj ponudi sa Kalenića.
Čuveni Duff sa svojim ukusnim pljeskavicama, ćevapima,..pravi domaći urbani fast food.
Etno restoran “Jovanje” se nalazi u naselju Ledine u Novom Beogradu, na putu prema aerodromu “Nikola Tesla”. Uređen je u etno stilu.
Enterijer lokala potpuno opravdava naziv restorana. Kombinacija rustične cigle i drvenih materijala, uz nenametljive etno detalje, doprinosi prijatnom, tradicionalnom ambijentu..
Nalazi u samom centru Zemuna na III spratu Robne kuće i predstavlja idealno mesto za svadbe, promocije, modne revije, photo shooting....
U modernoj i brzoj svakodnevnici niste u mogućnosti da odvojite neophodno vreme koje je potrebno za zdravu ishranu.
Novo i nesvakidašnje mesto u samom centru grada. Ako nikada niste probali rock and roll kuhinju, onda Peđa i Zeka imaju nesto za vas...Kako kažu kuhinja im je suptilna, a ne egzotična, nežna sa snagom lepršavih aroma, erotska a ne pornografska....
Oaza u rezidencijalnom delu Beograda. Koncept obuhvata Gentleman’s club, restoran internacionalne kuhinje na dva nivoa i bazen sa tropskim barom.
HYPE je kuća - kafana - kancelarija - sve šta vam je potrebno da kvalitetno provedete svoje jutro, dan ili noć.
Nalazi se u nposrednoj blizini Futoškog puta , odmah nakon pumpe Impuls.Šarmatna bašta će vas razoružati, ali tek kada vam vreme dozvoli da uživate u njoj.
Vegetarijanski bar gde možete da nadjete ukusnu, zdravu i svežu hranu.Njihov osnovni princip je briga i odgovornost prema zdravlju kao najvećem blagu.
Beli Zec je kafanica u koju su dobrodošli svi željni čašice dobrog raspoloženja.
Kada vam neko u ovom delu grada kaže: "Idemo u kafanu!" nemate dilemu gde planira da vas vodi- u Kafanu Kafanu
Specijalitet kuće-rebarca na žaru!A atmosfera, kao i što naziv kaže, kao kod kuće!
Skoro svi su čuli za ovu novosadsku kafanu, a za njenog vlasnika čuli su baš svi. Ovde je domaćin Danilo Ikodinović!
Pretraga
Nema ničeg moćnijeg na svetu od ideje do koje je došlo samo vreme.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi