“Cineplexx” Srbija je deo velike evropske porodice “Cineplexx” multipleksa, čije je sedište u Beču.
Bioskop smešten na Slaviji sa repertoarom orijentisanim na distributerske hitove.
Arena Cineplex je moderan multipleks bioskop nastao preuređivanjem starog bioskopa Arena. Nova Arena ima 6 sala sa 1.150 mesta i savremenom tehnologijom.
Bioskop u Studentskom gradu sa specifičnim filmskim programom orijentisanim na autorski film, kao i često prateća sala brojnih beogradskih festivala.
Dvorana Kulturnog centra Beograda poznata je po kvalitetnom izboru filmova, kako distributerskih, tako i festivalskih i autorskih. Česti su posebni programi.
Bioskop fontana ponovo radi posle 10 godina!Jedan od kultnih prostora i omiljeni bioskop stanovnika Novog Beograda.
Sala uokviru Kulturnog centra Novog Sada sa programom koji prati aktuelne festivale, kao i sa povremenim izborom autorskih filmova.
Multipleks "Kolosej" u Tržnom centru "Ušće" ima 11 sala opremljenih sa najnovijom tehnologijom od kojih su dve 3D sale, a jedna ima i specijalne efekte.
Bioskop na Banovom Brdu sa aktuelnim filmskim repertoarom. Poznat i kao "Roda 2".
Kompletno je renoviran 2002. godine u skladu sa najnovijim svetskim trendovima. Ima tri sale, letnju baštu i vrhunski dizajniran foaje sa dva kafea.
"Tuckwood Cineplex" je osnovan 1999. godine i sinonim je za kvalitet bioskopske projekcije u svojih 5 sala. U jednoj od sala postoji i mogućnost 3D projekcija.
Renovirani Dom omladine Beograda pravo je mesto za sve ljubitelje nezavisnih, umetničkih i alternativnih filmova, kao i kvalitetnih festivala.
Dvorana Doma sindikata raspolaže sa 4 bioskopske sale sa najaktuelnijim filmskim repertoarom i brojnim hitovima.
Velika sala Sava centra često je mesto filmskih premijera i gala otvaranja festivala i revija filmova, poput FEST-a i Cinemanije.
Pretraga
Postoji osnovno pravilo koje se provlači kroz svaku vrstu muzike. Ne umem da ga definišem, ali ga osećam.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi