“Cineplexx” Srbija je deo velike evropske porodice “Cineplexx” multipleksa, čije je sedište u Beču.
Bioskop smešten na Slaviji sa repertoarom orijentisanim na distributerske hitove.
Arena Cineplex je moderan multipleks bioskop nastao preuređivanjem starog bioskopa Arena. Nova Arena ima 6 sala sa 1.150 mesta i savremenom tehnologijom.
Bioskop u Studentskom gradu sa specifičnim filmskim programom orijentisanim na autorski film, kao i često prateća sala brojnih beogradskih festivala.
Dvorana Kulturnog centra Beograda poznata je po kvalitetnom izboru filmova, kako distributerskih, tako i festivalskih i autorskih. Česti su posebni programi.
Bioskop fontana ponovo radi posle 10 godina!Jedan od kultnih prostora i omiljeni bioskop stanovnika Novog Beograda.
Sala uokviru Kulturnog centra Novog Sada sa programom koji prati aktuelne festivale, kao i sa povremenim izborom autorskih filmova.
Multipleks "Kolosej" u Tržnom centru "Ušće" ima 11 sala opremljenih sa najnovijom tehnologijom od kojih su dve 3D sale, a jedna ima i specijalne efekte.
Bioskop na Banovom Brdu sa aktuelnim filmskim repertoarom. Poznat i kao "Roda 2".
Kompletno je renoviran 2002. godine u skladu sa najnovijim svetskim trendovima. Ima tri sale, letnju baštu i vrhunski dizajniran foaje sa dva kafea.
"Tuckwood Cineplex" je osnovan 1999. godine i sinonim je za kvalitet bioskopske projekcije u svojih 5 sala. U jednoj od sala postoji i mogućnost 3D projekcija.
Renovirani Dom omladine Beograda pravo je mesto za sve ljubitelje nezavisnih, umetničkih i alternativnih filmova, kao i kvalitetnih festivala.
Dvorana Doma sindikata raspolaže sa 4 bioskopske sale sa najaktuelnijim filmskim repertoarom i brojnim hitovima.
Velika sala Sava centra često je mesto filmskih premijera i gala otvaranja festivala i revija filmova, poput FEST-a i Cinemanije.
Pretraga
Zaista je smešno da muškarci, koji ne moraju da brinu ni o čemu na svetu, traže ženu da bi se oženili.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi