Splav poznat po dobrom noćnom provodu, na kojem svakog petka gostuju poznati narodni pevači. Povremeno se na splavu organizuju promocije i žurke.
Za uživanje na reci uz dobru kaficu, piće i vrhunsku muziku.Ako nemate gde da ostavite svog voljenog kućnog ljubimca , bez brige! Ovde su svi dobrodošli
Nekadašnji splav "Lukas" je sada prostor za iznajmljivanje sa kapacitetom od 320 ljudi.
Jedno od najposećenijih mesta, kako za dnevni, tako i za noćni život, svojom veličinom, izgledom i kvalitetom usluge privlači  veliki broj  domaćih  i stranih posetilaca
Splavovi su jedan od sinonima za dobar noćni provod u Beogradu.Ovaj splav vas vraća u dobru atmosferu starih beogradskih splavova.
Na mestu nekadašnjeg Ambisa
"Sa kopna i vode svi putevi do brodića vode".Ovde može uživati u odličnim pićima i još boljim picama.
Vozite se čamcem po Savi, sunce greje. I baš bi vam sad prijalo da nešto popijete i pojedete. Imaju veliki pristan koji vam omogućava da pravo s vode uđete u restoran...
Poslednji splav, sa leve strane Save, nalazi se odmah pored mosta Gazela.Urađen od trske i drveta, pravi je letnji bar.
Kao što ima ljudi koji uživaju u turbo načinu života, tako ima i onih koji s radošću dolaze na ovaj splav. Ako ste protivnik lakih nota, postoji mogućnost da vam ovde bude lepo.
Komercijalna house muzika
Pogled na reku i bele boje prave posebnu čaroliju za vaše oči. Nameštaj je udoban i prijatan, kako za sedenje, tako i za gledanje. Minimalistički detalji i diskretno osvetljenje čine prostor prijatnim i tokom dana i tokom večeri.
Odlično sređen klub koji se nalazi kod hotela Jugoslavija. Vikendom osim domaćih di-džejeva gostuju i strane di-džej zvezde haus i disko muzike. Splav radi isključivo leti.
Leti možete uživati u prelepoj modernoj bašti s bazenom. Vikendom vas očekuje živa muzika uz poznate pevače.
Malo mesto, zatvorenog tipa, sa živom muzikom "Hua Hua benda". Enterijer kluba je zanemarljiv u odnosu na ogromnu gužvu i dobru atmosferu. 
Novootovreni splav, koji se nalazi ispod starog tramvajskog mosta sa novobeogradske strane. Na mestu bivšeg El Grande ili Tempero Bar-a
Rock muzika, bilijar, stoni fudbal, eto sve to možete da naći na splavu Knjaz, koji se nalazi na Savskom keju.
Ovde ne možete popiti kafu preko dana ali možete da napravite gala žurku. Splav Kolos je mesto za iznajmljivanje i prima oko 3500-4000 osoba!!!
Brod Krivi Stojko je već 12 godina usidren u marini Čukaričkog zaliva. Svi posetioci Ade Ciganlije sigurno su primetili belo-plavu vodenu krstaricu.
Brod restoran koji nudi standardnu ponudu alkoholnog i bezalkoholnog pića , specijalitete od ribe i mesa. Tokom letnje sezone možete uživati u prelepoj otvorenoj bašti koja se nalazi na drugom nivou.
Pretraga
Ovo upinjanje da se kaže sve neće nas odvesti dalje od nas samih.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi