Najbolji provod uz najbolje igračice. Svako veče od 22.00 do 05.00!
U samom centru grada ovoren je bar za sve ljubitelje dobrog provoda i opuštene atmosfere.
Više od 30 pivskih brendova.pravi raj za sve pivopije! A uz pivo valja nešto i da se prezalogaji: naćos, bavarske kobasice, sirevi ili možda nešto drugo....
Ovaj mali bife osmišljen je po ugledu na francuske i pozorišne bifee, sa idejom da predstavlja neku vrstu utočišta za mlade umetnike i kreativne ljude Beograda.
Kada kažeš "Idem kod bivšeg" to odnedavno ima sasvim drugu dimenziju, pa tvoj sadašnji nema razloga da bude ljubomoran.
Jedinstven bar u Beogradu.Enterijer će vas očarati a atmosfera svrstati u stalne goste
Blue Diamond bar je longe bar otvorenog tipa.Pokretni bar , udobne sofe i terasa koja se nalazi pored čuvenog zemunskog šetališta inspiriše...
Njujork na Vračaru, to ćete pomisliti kada dođete u ovaj DJ bar. Odiše duhom koji je toliko karakterističan da će vas zavesti.
U samom centru grada, odražava ritam grada. Ovde dolaze ljudi od jutra do večeri. Uz odličnu jutarnju kafu, besplatan mafin!
Ovo je mesto gde se gotovo svi poznaju. Gosti iz kraja ovde se mogu osećati kao kod kuće: pričuvaće vam auto, dete, sve ono što prijatelji rade. Ipak, za onog ko dolazi sa strane to i nije baš zgodno, jer se može osetiti kao višak.
Da osetite vreli latno duh, uz kubansku muziku,koktele i prave cigare...
Moderan, minimalistički uređen lokal sa spoljnim zidom od stakla, koji će vam priuštiti da pogledom pratite gradski ritam.Organizuju sve vrste event-ova
Ako želite da osetite autentični duh orijenta, da probate nargilu i uživate u vrhunskom trbušnom plesu, ovo je mesto koje morate posetiti.
Pretraga
Voleo bih kad bi tamo negde postojalo ostrvo za one koji su pametni i dobre volje.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi