Smešten je nadomak Knez Mihailove ulice i svakako je više od običnog kafea.Za ljubitelje džeza, čokolade i kafe.
Postoje različiti kultovi, ali kult piva je jedan od najoobožavaniji među muškom populacijom, a ni žene ne zaostaju baš mnogo.U Zemunu je osvanuo još jedan pub u čast ovog pića.
Kreativni tim Rakia Bara, ostao je dosledan svom jedinstvenom konceptu, u kom hrabro koračaju u korak sa stranim žestokim pićima.
Zemunci od decembra imaju novo mesto na kom mogu da uživaju u dobrim vinima i to u čak 100 etiketa, sa svih strana svetaBar sa ponudom od oko 100 etiketa vina sa svih strana sveta.
Jedan od naših najpoznatijih dizajnera Saša Vidić, otvorio je kafić u Silikonskoj dolini. Enterijer kafiča je neobičan i lep, a usluga vrhunska.
Simpatični lokal na početku Skadarske, gde je atmosfere opuštena, pa može se reći domaća..pa ne zove se slučajno Family bistro!
Preko dana prava gradska oaza sa mnoštvom botanike, kamena i fontanom.Uveče ovo postaje stecište ljubitelja dobrog funky, house i latino zvuka, tematskih veceri i kvalitetnih živih svirki...
Irski pab koji dugo radi s puno uspeha. Udobno i pravo mesto za pijenje piva. Za mlade, za starije, za najstarije. Popularne cene i ljubazno osoblje.
Kako se možete osećati u ovoj kafani , nego kao kod svoje kuće. Boemski duh mlađe generacije se oslikava u svakom kutku "Druge kuće"
"Neću da ti kažem" nije mesto u koje možete svratiti na piće onako usputno. Na ovo mesto skriveno od radoznalih očiju se dolazi preko preporuke.
Idealno mesto za sve one koji vole instituciju kafane
Belo, veselo, opušteno. Udobni beli nameštaj , vesele boje enterijera i odlična muzika. "Sex i grad" može da primi oko 1500 ljudi.
Po nazivu lokala predpostavljate u kom delu grada se nalazi. Preko dana možete uživati u odličnim kafama a uveče?
Ako vam treba mesto za dnevni provod sa prijateljima, na Makiškoj strani Ade Ciganlije ima jedno baš za vas.
Kada kročite u ovaj lokal, shvatićete da ima neku posebnu dimenziju, jer je ispunjen sa puno zanimljivih slika, lampi, korpica, zavesica. Boje su vesele, a ceo ambijent beskrajno zanimljiv.
Nalazi se u srcu Zemuna u Gardošu, a ime vam odaje kakva vas atmosfera tu očekuje
KONTRA BAR je urbano mesto koje svojim enterijerom, uslugom i ponudom može priuštiti veoma prijatne trenutke svakom
Pretraga
Političar je isto što i fudbalski trener: mora da bude pametan da bi razumeo igru, ali i dovoljno glup da misli da je to važno.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi