Veliko je priznanje i čast, za grad Beograd i Srbiju, otvaranje U svetu postoji oko 100 objekata ove vrste, a Beograd se, otvaranjem ovog objekta, svrstao u svetsku elitu.
Oduvek priželjkuješ da imaš ljubavnicu koja bi te sačekala kad ti i ne ide onako kako hoćeš , ili kada ti treba društvo u srećnim trenutcima.Da se raduje sa tobom.Sada imaš Ljubavnicu na Dorćolu!
3 u1 - bistro, vinski bar i galerijski prostor. Enterijer je zanimljiv, moderan i romantičan i prostire se na tri nivoa.
Nalazi se u senci Hrama Svetog Save. Mesto za ljubitelje vina i kofeinske zavisnike. Podseća na Francuske bistroe '30-ih godina, a podrum dočarava doba II Svetskog rata i štabove tajnih organizacija.
Muzej Nikole Tesle osnovan je 1952. godine sa zadacima da čuva naučnu i ličnu zaostavštinu Nikole Tesle, da dalje prikuplja i čuva materijal u vezi s njegovim životom i radom.
Bar "Na kraj sveta" se nalazi na kraju Ade Ciganlije, sa desne strane Savskog jezera.
Najbolji provod uz najbolje igračice. Svako veče od 22.00 do 05.00!
Mesto za ljude koji razmišljaju kreativno, drugačije, koji su korak ispred.Avangardni duh njujorških noćnih barova:džez, fuzija u hrani i vatromet koktela…
Kada kažete idemo do "Svojine", svi u Novom sadu znaju gde je to.Zdanje u kome se Gusan nalazi, sazidano je 1830.godine, koja jedna od prve četiri dvospratnice u Novom sadu.
Nalazi se u samom centru grada i odličan je izbor za kratki predah sa prijateljima . Samo budite oprezni! Postoji “opasnost” da to preraste u jedno od nezaboravnih druženja...
Rakija se pravi od voća različitih vrsta, tako da na ovom mestu možete da probate čak 72 vrste ovog opasnog i dobrog pića. Odlična muzika, zanimljiv koncept i vrhunske rakije.
Rakia bar u srcu Šumadije!Preko 150 najboljih rakija, uz nezaobilazno meze i odličnu atmosferu.
Red bar na Skadarliji -znači nigde mesta za parkiranje i nabadanje sa štiklama po kaldrmi.Ali zato Skadrlija ima dušu, a provod je fenomenalan.
Prvi i jedini snuker klub u Beogradu.Dizajiran je u britanskom stilu snooker kluba i pruža kompletnu privatnost i i udobnost.
Ovo je prva Kornjača od četiri koliko ih je sada u Beogradu, i skoro je proslavila svoj 8 rođendan. Pab koji je već uveliko poznat po pivu sa voćnim ukusima, kao što su borovnica, limun, zrela višnja......
Jedan od četiri paba  koji je već uveliko poznat po pivu sa voćnim ukusima, kao što su borovnica, limun, zrela višnja. Super atmosfera i ljubazno osoblje.
"Kornjača" koja je dobro poznata među beogradskim pivopijama.Prepoznatljivi su po pivu sa voćnim ukusima, kao što su borovnica, limun, zrela višnja...
Pretraga
Predrasuda je ljudskog duha misao da nevinost može biti vrlina.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi