Hotel se prostire na 8 spratova, a ima 112 dvokrevetnih soba, 273 sa francuski ležajem, 28 apartmana i 2 predsednička. Sobe su opremljene TV aparatom, mini barom...
Hotel Duga se nalazi u tihom delu Novog Sada u blizini Sajma i popularnog Ribarskog ostrva. Raspolaže sa 63 hotelske sobe.
Nalazi se na samo 15 munta od centra Beograda, u blizini Pančevačkog mosta.Moderni hotel poslovnog tipa.
Nedavno izgrađen Elite Hotel je urban, dinamični hotel savršen za sportske i poslovne manifestacije.Rasplaže sa 45 hotelske sobe.
Svaka soba u hotelu Tvrđava Leopold I je veličanstveno uređena i ima deo za sedenje, klima-uređaj i panoramski pogled. U sobama je na raspolaganju besplatan bežični internet.
Izgrađen je 2001. godine i uz prijatan boravak nudi: salu za ručavanje, konferencijsku salu, 23 sobe i 3 luksuzno opremljena apartmana sa kupatilom, WC-om, centralnim grejanjem, mini-barom, televizorom sa satelitskim i kablovskim programom.
Jedan od najstarijih hotela u gradu, podignut još 1937. renoviran je 1987. godine. Nalazi se u neposrednoj blizini Gradske i Savezne skupštine.
Moderno dizajniran, dekorisan u prefinjenom stilu, uz pažljivo birane detalje i posebno odabran spektar boja.Raspolaže sa 140 luksuzno opremljenih soba.
Hotel se nalazi u poslovnom centru Beograda, na samo 15 minuta od beogradskog aerodroma.Poseduje 265 dvokrevetnih soba i 43 apartmana. Regency Club je smešen na poslednja dva sprata
Ovo je jedan od najstarijih hotela u Beogradu nalazi se na samo 1 km od glavne autobuske stanice.
Nalazi se nadaleko od Hrama Svetog Save. Raspolaže sa 44 luskuzno opremljene hotelske sobe.
Smešten u Zemunu, hotel Lav nudi savremen smeštaj i lokalnu kuhinju u svom restoranu. Na raspolaganju su vam besplatan bežični internet i parking.
Hotel “Le Petit Piaf” se nalazi na Skadarliji, izuzetnoj atraktivnoj turističkoj lokaciji.Glavni ulaz Hotela nalazi se iza kuće dobro poznatog Srpskog pisca i slikara, Đure Jakšića.
Nalazi se u samom centru Beograda.Sadrži 88 soba.Sve su elegantno nameštene i sadrže klima-uređaje, kupatilo i kablovsku televiziju. Neke imaju i balkon.
Nalazi se pored Novosadskog sajma, u poslovnoj četvrti. Raspolaže sa 54 hotelske sobe.
Nalazi se u blizini Dunavskog parka u centru Novog Sada.Raspolaže sa 11 hotelskih soba.
Od kako je sagrađen 1906.godine, predstavlja znamenitost Beograda. Raspolaže sa 126 soba sa besplatnim bežičnim internetom, klima-uređajima i minibarovima.Renoviran je 2010.godine
Hotel se nalazi u centru grada, preko puta železničke i autobuske stanice.
Lociran u mirnom delu Beograda. U neposrednoj blizini hotela nalazi se sportsko-rekreativni centar Banjica, Vojno-medicinska akademija...
Pretraga
Vladar: ja vam naređujem da me plaćate, a vi me plaćate da vam naređujem.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi