Hotel se prostire na 8 spratova, a ima 112 dvokrevetnih soba, 273 sa francuski ležajem, 28 apartmana i 2 predsednička. Sobe su opremljene TV aparatom, mini barom...
Hotel Duga se nalazi u tihom delu Novog Sada u blizini Sajma i popularnog Ribarskog ostrva. Raspolaže sa 63 hotelske sobe.
Nalazi se na samo 15 munta od centra Beograda, u blizini Pančevačkog mosta.Moderni hotel poslovnog tipa.
Nedavno izgrađen Elite Hotel je urban, dinamični hotel savršen za sportske i poslovne manifestacije.Rasplaže sa 45 hotelske sobe.
Svaka soba u hotelu Tvrđava Leopold I je veličanstveno uređena i ima deo za sedenje, klima-uređaj i panoramski pogled. U sobama je na raspolaganju besplatan bežični internet.
Izgrađen je 2001. godine i uz prijatan boravak nudi: salu za ručavanje, konferencijsku salu, 23 sobe i 3 luksuzno opremljena apartmana sa kupatilom, WC-om, centralnim grejanjem, mini-barom, televizorom sa satelitskim i kablovskim programom.
Jedan od najstarijih hotela u gradu, podignut još 1937. renoviran je 1987. godine. Nalazi se u neposrednoj blizini Gradske i Savezne skupštine.
Moderno dizajniran, dekorisan u prefinjenom stilu, uz pažljivo birane detalje i posebno odabran spektar boja.Raspolaže sa 140 luksuzno opremljenih soba.
Hotel se nalazi u poslovnom centru Beograda, na samo 15 minuta od beogradskog aerodroma.Poseduje 265 dvokrevetnih soba i 43 apartmana. Regency Club je smešen na poslednja dva sprata
Ovo je jedan od najstarijih hotela u Beogradu nalazi se na samo 1 km od glavne autobuske stanice.
Nalazi se nadaleko od Hrama Svetog Save. Raspolaže sa 44 luskuzno opremljene hotelske sobe.
Smešten u Zemunu, hotel Lav nudi savremen smeštaj i lokalnu kuhinju u svom restoranu. Na raspolaganju su vam besplatan bežični internet i parking.
Hotel “Le Petit Piaf” se nalazi na Skadarliji, izuzetnoj atraktivnoj turističkoj lokaciji.Glavni ulaz Hotela nalazi se iza kuće dobro poznatog Srpskog pisca i slikara, Đure Jakšića.
Nalazi se u samom centru Beograda.Sadrži 88 soba.Sve su elegantno nameštene i sadrže klima-uređaje, kupatilo i kablovsku televiziju. Neke imaju i balkon.
Nalazi se pored Novosadskog sajma, u poslovnoj četvrti. Raspolaže sa 54 hotelske sobe.
Nalazi se u blizini Dunavskog parka u centru Novog Sada.Raspolaže sa 11 hotelskih soba.
Od kako je sagrađen 1906.godine, predstavlja znamenitost Beograda. Raspolaže sa 126 soba sa besplatnim bežičnim internetom, klima-uređajima i minibarovima.Renoviran je 2010.godine
Hotel se nalazi u centru grada, preko puta železničke i autobuske stanice.
Lociran u mirnom delu Beograda. U neposrednoj blizini hotela nalazi se sportsko-rekreativni centar Banjica, Vojno-medicinska akademija...
Pretraga
Čovek ne može da otkrije novi okean ako nema hrabrosti da izgubi iz vida obalu.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi